Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Fick en...

Publicerad 2011-01-17 23:15:24 i Blogg award.



Bloggaward nu i kväll. Av snälla & goa http://ellisol.blogspot.com.
Hennes motivering var: En ärlig och kärleksfull person som jag inte känt så länge. En genomsnäll människa som jag gillar massor!
När jag läste det, så kom det en tår i ögonen.
Lena, vi kan ses oftare, så har du fler chanser & lära känna mig. :) För jag vill också lära känna dig bättre.

När man har fått en award så ska man skriva sju saker om sig själv. Hm...

1. Jag har fobi mot Leguaner & ormar.

2. Jag försöker komma i tid till allt. Till jobb & möten är hellre 5 minuter tidigare.

3. Jag är mellanbarn, eller hur man ser på det. Jag har en storebror, två lillebröder & en lillasyster.

4. Jag är en person verkar snäll, men om jag ogillar en grej som en person gör mot mig. Så har jag lärt mig mer & mer & säga i från.
5. Jag är en person som både kan planera saker någon vecka innan, & så kan jag göra saker spontant. Gillar spontana saker mer.
6. Jag gillar att träffa nya människor.

7. Jag har hellre mysbyxor på mig när jag är själv, än jeans.

Och när man har fått en award så ska man skicka den till 7 vänner med, man behöver inte skriva en motivering, men det ör ju skojigt. :)

1. http://redtulip.blogg.se - En fin & kärleksfull tjej som jag har kännt i många år, vi har aldrig setts. Vi kan prata om allt. :)

2. http://vijo95.blogg.se - En tjej som jag inte känner så väl, men hon är en ung & bra tjej som har ordning i sitt liv.

3. http://chaffismorsa.blogspot.com - En trebarnsmamma som gör allt för sina barn. Älskar hennes blogg för hon skriver om allt möjligt, hon skriver om vad som helst. Hennes egna berättelser får mig & tänka till extra mycket.

4. http://www.ivanalipovac.com - en tjej som hade hittat till min förra blogg, jag vet inte hur hon är. Hoppas hon följer min nya blogg.

5. http://apans.se - Apan är en tjej som har många järn i elden. Två barnsmamma som älskar sina barn & Chailatte.

6. http://ninaruthstrom.se - Nina är en tjej som bor på Gotland som varkar vara en vettig person, hon bloggar om allt möjligt. Hon vågar stå för den hon är. Hon har skapat sin blogg så fin.

7. http://gaymasen.se - En kille i sina bästa år, som bor i hop med sin Puss. Hans blogg får mig att skratta, han skriver om allt möjligt. :)




Kommentarer

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2011-01-18 20:41:49

Stort tack, så glad jag blir. Va gulligt av dej.

Ha en fin kväll!

Postat av: Gaymasen

Publicerad 2011-01-19 21:24:46

Haha, älskar sådana här listor. Bara att jag är sämst på att komma på sakerna. ^^ Men tack! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela