Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Doftande kläder & drinken slank ner.

Publicerad 2011-05-20 20:20:45 i Allmänt

Tänkte att du kunde få ett livstecken från mig. Tänkte om du ville ha en uppdatering från din favorit blogg. Ja för min blogg är bra, en som alla borde läsa.

Dagen har flytit på bra, men jag blev ledsen inom mig när jag insåg att jag hade typ inget bröd hemma... jo det hade jag, men det var möggligt. :( Så jag åt mysli (har inget tyskt y). & en kopp te.
Bakade iaf bröd senare, så nu har jag bröd hemma. :) Det var vanliga småfranskor som jag har på recept i min gamla Hemkunskaps bok (ja jag har den kvar). :) Bra att behålla böcker i bland.

Kläderna skulle tvagas idag med, så jag har haft ett trappmaraton idag. Kläderna har stått ute hela dagen & spridit sin doft. :)

Sprang ner på ICA blenad alla andra bybor... herregud, bor det så många här?! Tydligen...

Kom hem & läste Aftonbladet & Klick. Gjorde ordning en drink, Cola & Likör 43. Gott & sliskigt... ha ha. Drink tipset fick jag SmallThingsInLife.
Drinken slank ner fort. ;) 

Nu är Så Ska Det Låta på här! :) Soulkungen är med, Eric Gadd. Eller sjunger han inte soul? Rätta mig om jag har fel. 

Ha en bra fredgas kväll samt helg!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela