Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Forts. på tisdagen.

Publicerad 2011-05-31 21:49:31 i Allmänt

Vad har hänt här sedan.

Jag var till mors jobb, ble kvar där en stund. Sen gick jag hem & fixade maten. Som blev god! :) Ibland behövs det inte så mycket.
Efter maten gick jag till grannen tilllika vännen. Vi kollade på B.B (Big Brother) reprisen sen igår kväll. Hon hade bakat 2 Sockerkakor, MUMS det var så gott med nybakad Sockerkaka. I den ena hade hon blandat i Rarbarber.

Sen gick jag upp de 2 trapporna till mitt place. Jag kollade på "Sofias Änglar - Vad hände sedan". Åh, vad tankarna väcktes till liv igen. Det var roligt & se de som var med hur det hade gått & hur de hade nu.

Nu väntar jag på kvällens avsnitt av B.B. På söndag är det final, då visar det sig vem som tar hem alltihop! Blir det Simon, Sara, Martin el. Peter?! Ja en av Sara & Simon fick lämna huset idag. & dessa fyra deltagarna har hållt i hop med varandra sen dag ett. Spännande! Eller inte... ha ha.

Om jag skulle kunna tänka mig & vara med i B.B el. en annan dockusåpa? Ja, Robinson i såfall, för då kommer jag iaf bli smalare... ha ha. Nä men där får man lära sig nåt med. Jag sa att jag skulle kunna tänka mig & va med i Fame Factory när det gick, för det var en bra såpa. I B.B får man bara tävla & klara sig borta från media, telefonen, dator, sina vänner, släkt & familj.
Tror min syster skulle behöva åka in där... hon spenderar mycket tid framför datorn & med sin mobil... ha ha. Nu va jag lite elak... ;) Oups, sorry syrran. ;)

Åt nyss Jordgubbar, årets första. MUMS! fast de va lite vattniga i smaken... :(

Hur var Din Tisdag? Vad gjorde du? Fick du veta något skoj? :)

Tjipp tjipp.

Kommentarer

Postat av: Carin - Gravid vecka 35

Publicerad 2011-06-01 18:55:35

Hur går de med viktminskningstänket, kommit fram till nåt?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela