Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Torsdag.

Publicerad 2011-05-26 21:08:39 i Min Vardag

DAGENS:

Skola, gjorde prov. Gick halvbra, kunde alla utom två tal (divisionstal) men jag gjorde alla.

Gick hem & åt lunch.

Träffade Emelie & hennes dotter, vi gick en promenad. :) Mötte upp min granne tilllika vän med. Så vi tog sällskap hem från hennes jobb.

Kom hem, städade toaletten.

Gick till Badhuset & pratade med mor.

Gick sen till grannen (samma som jag mötte upp).

Sen har jag inte gjort något mer intressant.

Ja det är min torsdag det. :)

Fredag är det i morgon, & från och med i morgon har jag SOMMARLOV!!! =) Jippi! Fick schemat igår, det såg väldans bra ut! Jobbar sex veckor, på de sex veckorna jobbar jag inte många helger! :) Blir ledig hela juni, men ska säga till att jag kan joppa in extra om det behövs.

Nä nu ska jag gå in i duschen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela