Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Tuesday afternoon

Publicerad 2011-05-24 16:57:09 i Allmänt

Hello.

Nä ingen engelska här inte.

Matematiken gick bra idag, trodde skolavslutningen var på nu på fredag... Tji fick jag... den 9 juni slutar vi. Men jag har iaf sista dagen nu på fredag för jag har bara ansökt tills den dagen.

Men men jag får väll gå på avslutningen så jag får något betyg. Inte för jag kommer få betyg från Samhällen eller Matematiken, men från Svenska B kursen, för jag fick aldrig något betyg då... det var bara 1 år sedan.

Efter skolan var tog jag & Emelie & dottern en promenad. Först regnade det massor, sen kom solen & då slutade det. :) Så då gick vi, sen när jag gick själv hem så kom det en skur till.

Jag fick en chock när jag loggade in på min a-kassa, ska få flera tusen mer än vad jag brukar... men ett negativt besked hade kommit med. :( Så nu fick jag ett oro i min kropp. Har mailat min handledare på arbetsförmedingen, får se om hon svarar eller inte.
Att det aldrig ska vara lugnt... f*n! Jag som äntligen hade fått lugn inom mig.

SUCK!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela