Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Hur kunde jag glömma?

Publicerad 2011-10-07 22:30:41 i Födelsedag

Fy skäms på mig nu.

I tisdags fyllde min ena bror 30 år! =)

Robin är hans namn.

Robin är en person som vet mycket, vill lära sig saker oavsett om det är intressant eller ej. Har ett kontaktnät som jag blir lite avundsjuk på, han har skakat hand med en mycket känd artist, Ziggy Marley.

När jag kommer hem till honom & hans familj så blir jag genast nyfiken på alla böcker, filmer & musik som han har samlat på sig. Han är kanske den ända som vill samla på LP skivor, han samlar gärna på alla som man kan få tag i. Han har Cat Stevens/Yusuf Islams alla LP. :)
Jag kan ringa till honom & få bra råd. :)

Han har en fin sambo & två fina barn. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela