Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Min valborg.

Publicerad 2012-05-01 12:00:44 i Högtider

Den började med att jag njöt av solen & värmen i flera timmar på balkongen. :) Lovely!

Sen tog jag en promenad på två timmar, riktigt skönt! =)
Kom hem, snabbduschade & byttekläder, sen tog jag cykeln & styrde mot en vän & hennes familj. :)

Fick Köttfärspaj där. :) Vi satt & pratade lite & drack lite gott. Sen cyklade vi mot majbrasan, en riktig fin. Raketerna sköts upp med. :)Fin solnedgång, tyvärr blev det knas med kameran.

Kommentarer

Postat av: trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

Publicerad 2012-05-01 14:14:33

Låter som att du hade en riktigt bra valborg!Sv: Jo jag har kikat in här ibland, blev nyfiken på ditt bloggnamn "rocktjejen". Är nämligen rocktjej själv :) Ha en bra dag! Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela