Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Valborgsmässoafton

Publicerad 2012-04-30 10:07:21 i Högtider

Välkommen sista april, Valborgsmässoafton, Valborg eller "då när man tänder brasan"... tror jag har hört alla fyra alternativen...
I morgon är det 1:a maj, skönt! Hoppas på mer finare väder, så jag kan njuta. Skulle vilja ha lite picnic i det gröna, cykla långa cykelturer, gå promenader, ja lite mer underbara saker. :)

Idag ser det ut som att vi här i mellersta sverige får ett fint väder! Inte bara idag, utan veckan ut. :) Iaf enligt yr.no när jag kollade igår.

Har inga planer än så länge, pratade lite med en vän igår, vi ska höras nu idag. Vi har inte setts på lite mer än en månad, så jag skulle vilja träffa henne & hennes familj. :) Får se hur det blir.

Just ja, en liten onödig sak, men en rolig sak ändå... Igår fick min guldklimp nummer tre rita lite. Han ville inte ha teckningarna med sej hem, så jag fick de. Nu sitter de på kylen, brukar sätta upp lite konstverk där av barn. & nu är det premiär för guldklimp nummer tres konsverk. jag fick rita en brandbil, eftersom han såg en. Han ritade en elefant (en grå fläck) men det var ju i hans fantasi. :) En häst skulle jag måla sa han, det gjorde jag. Han målade över saker som jag eller brorsan ritade dit, men inte hästen & brandbilen. :) Han är nu 2 ½ år, så kul & se hans teckningar.

Nej nu ska jag ta tag i dagen, så den inte blir fel.

Ha nu en trevlig Valborgsmässoafton!! Fira med förståndet!Livet.

Publicerad 2012-04-30 00:28:01 i AllmäntGillar denna bild, den behöver ingen beskrivning.

28 - 29 April.

Publicerad 2012-04-29 23:48:50 i Resa/Semester

Ja igår var jag ju som skrivet tidigare till huvudstaden. :) När vi kom upp så gick jag & mor en omväg när vi skulle till Slussen. Men men det gjorde inget.
Likaså när vi skulle till bussen med på kvällen, men men. Min svägerska sa idag att jag & mor såg ut som Ola-Conny & Morgan (Ullareds pojkarna) när vi gick i från de... ha ha...

Vi mötte upp brorsan & hans familj vid Slussen, sen tog vi oss ut mot Gröna Lund med Djurgårdsfärjan. Det var första gången på 20 år som jag åkte Djurgårsfärja, jag var upp med klassen i årskurs 6 på Skansen. När vi klev av vid Gröna Lund, så var det massvis med folk. Det var tydligen öppningen av Gröna Lund... (har jag för mej).
Vi tog oss mot Skansen, massvis folk som stod i kö. Efter ett tag så kom vi in vi med. :)
Oj det var mycket förändrat sen jag var där, har knappt inga minnen sen jag var där sist. Vi kollade på olika djur & sen åt vi mat på en restaurang vid namn Solliden ... kommer ej i håg vad den hette. Den ligger iaf vid Sollidens scenen. Oj vad liten plats det är vid scenen... trodde det var större. Men men allt på Tv ser större ut än i verkligheten... *välkommen till världen Rocktjejen*... ha ha.

Sen tog vi oss in mot city, in på Gallerian för att leta efter Doppresent (brorsan & hans familj var på dop idag).
Sen gick vi mot T-centralen.

Bildbomb nu, låter bilderna tala för sej själv.Så där, det var bilder från Stockholm. :) Jag var på Gymnastik - och Cherleadnings avslutning idag. Jag väljer att inte lägga upp bilder från det, eftersom det var massvis med barn och föräldrar. Jag vill visa respekt för de. Jga var där med mor, storebrorsan & guldklimp nummer två.

Innan gymnastik - och Cherleadnlings uppvisningen så vårstädade jag balkongen. :)
Nu i kväll ringde min svägerska mej & undrade vad jag gjorde. Jag visste att de var här eftersom de var på dop här i krokarna idag. Hon undrade om de kunde komma & byta blöja på guldklimp nummer fyra. Ja sa jag.
Just när de kom, så fick Brandmännen utryckning. Så då var de ju tvungna & stanna kvar ute så guldklimp nummer tre fick se Brandbilen. :) När de kom upp så var han lycklig! :) Han pratade om brandbilen, han ville gå ner & titta, men vi förklarade att den var inte hemma nu, den är ute & åker sa vi. Brorsan förklarade vad en brandman kan göra lite.
Han hade bråttom ut sen när de skulle åka... vilken lycko dag han hade idag! :) & jag med, som fick träffa guldklimp nummer tre & fyra & deras föräldrar igår, samt idag. Träffa Guldklimp nummet ett & två idag med & storebrorsan. Far & hans sambo med, men det var så snabbt så vi hann inte prata så mycket. Samt gudsonens föräldrar & syster. :)

Ja det var min helg det. Summan av detta: en riktig KALASHELG!! =)


Underbart!

Publicerad 2012-04-29 10:27:35 i Allmänt

Tänkte bara logga in & skriva att jag hade en underbar dag igår i huvudstaden.

Har lite & stå i med idag, så jag återkommer om gårdagen senare idag. Ska vårstäda balkongen & gå på Gymnastik avslutning idag.
Tog bilder igår, så jag ska få in några här så ni får se vad jag gjorde. :)

Ha en strålande bra söndag! =)

Hemlighet.

Publicerad 2012-04-27 23:55:18 i Allmänt


1.                                2.                                  3.

Alla dessa blomsorter gillar jag skarpt!

1. Forsythia.
2. Gammelrosa rosor.
3. Mörkröda rosor.

Jag gillar också rosor som är blandat med mörkt & ljust. :)

Vilken sorts blommor gillar du mest?

TGIF

Publicerad 2012-04-27 16:05:44 i Allmänt

Ja tack gud för att det är fredag. :) Inte för jag har kännt något förändrat. Helt tvärtom i stället.
Inga pengar för min del. =( Surt, de kommer nästa vecka... när kunde inte F.K svara på.
Jajja, jag får väll ha löningshelg nästa helg i stället. Undra om det händer något kul då...

Min bror va snäll, han ska låna ut pengar. Tack!
Så går det när man är ett klantarsel.

Annars? det är bra, men jag är låg av mej. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad, men det beror väll på pengarna.

En positiv sak hörde jag idag, det blir Musikhjälpen 2012 med!! =) F*n vad roligt!!
Undra vilka programledarna blir. :)

Nä nu ska jag skura golv!

Design.

Publicerad 2012-04-26 20:52:12 i Bloggen

Om bloggen ser lite knasig ut nu, så beror det på att jag har vart i farten igen & bytt design. Vill ha en lite vårig blogg!
Så ha is i magen. ;)

Huvudvärk...

Publicerad 2012-04-26 20:48:10 i Jobbiga saker

Jag måste va den klantaste människan här i byn...

Fick brev idag från F.K (Försäkringskassan) att jag hade fyllt i fel ersättningsperiod... så om jag inte svarade på det innan 10:e maj, så skulle jag bli utan ersättning. Blev fundersam, ringde upp & fick förklarat för mej.
Så jag fyllde i en ny blankett med de rätta datumen, postade det idag med. Ska ringa F.K i morgon igen, för jag vill ju ha ersättningen...

Så huvudvärken har anfallit mitt huvud idag igen & vägrat gå i väg. Trots 2 ½ timmes vila & en 40 min. promenad.  Så sitter jag här med en huvudvärk & känslor som har blivit till negativa känslor.

MEN... ett positivt besked, idag kom pappret från belastningsregistret, så jag tänkte åka in till grannstan i morgon & lämna in det. Ja, jag är grön!

Nä en alvedon & vila på det, ja tack.

Det va det jag trodde...

Publicerad 2012-04-25 15:11:30 i Jobbiga saker

Sådär ja nu jag har fått mina domar idag. Ringde till tandläkaren igår om ett hål i en tand.

Detta ska jag följa för bästa råd:

1. Använda munskölj.
2. Använda tandtråd. (vilket jag gör redan).

Under den tiden ska jag: laga två hål... mysigt va'. Jag ser pengarna flyga i väg som ett JET - plan.

Den andra domen var det som hände igår, åkte på mötet/intervjun.
Jag behövde inte säga så mycket för han såg själv & märkte att jag ville hellre jobba inom vården. & då vill han inte ha mej. Inte ens på praktik, för han vill ha en som satsar helhjärtat på yrket.

That's it! Så han ska ringa till min handläggare på A.F & säga nej.
& handledaren på kursen kunde nu andas ut helt! Likaså jag! Men jag ska mejla min handläggare & skriva att jag vill ha ett möte. För jag tycker INTE att hon skulle kläcka ur en grej som jag sa i förtroende. Självklart funderade han som jag pratade med om den situationen. Jag sa sanningen till honom (ja inte ordagrant för det har han inget med & göra).

Tur att det hände en positiv grej idag. =)
En gång om året åker frivilliga kommunalanställda på en Stockholmsresa, resan görs av Fritidsklubben (en frivillig klubb) heter den. & nu skulle mor åka med på resan, sen skulle hon ta sej till brorsan & hans famlij. :)

Idag frågade hon mej om jag ville följa med, för alla resenärer fick ta med sej en anhörig om man ville.
Så jag hänger med! & det känns så skönt! För i helgen har vi marknad här & hela "gågatan" fylls upp med marknadsstånd & torget fylls upp med tivoli. Så det ska bli skönt & komma härifrån. =)
Får hoppas på fint väder så vi kan göra något skoj med brorsan & hans familj.

Jag är låg av mej idag med, idag är det sex måander sen klasskompisen lämnade jorden & blev en ängel. Ska gå & tända ett ljus för henne.

Vila i frid kära du! <3 

Deluxe kluven!!

Publicerad 2012-04-24 21:48:41 i Jobbiga saker

Nu är jag väldigt kluven...

Som du vet så har jag fått erbjudande & jobba inom Särskolan & Fritidsklubben som timvikarie. Jag har fått sommarvikariat med. Så långt hänger du med va?

Idag ringde min handläggare från A.F (Arbetsförmedlingen) & sa att jag kan få en praktikplats här i byn i två månader som kan e.v ge mej fast jobb sen. För stället vill ha en på fast anställning, & jag försökte säga till handläggaren om min situation, men hon avbröt mej. & jag fick ingen chans & säga igen vad jag tänkte säga. :( Jag hann säga timvikariat.
Hon bad mej ringa till företaget & så. Vilket jag gjorde med, ska dit i morgon på intervju/möte. Men ingen vet nu om jag kan få den fasta tjänsten efter praktik tiden. Det får man ju liksom se sen. Han som jag pratade med ansåg att man ska ha en bra personkemi & det håller jag med till 100 %. Men A.F ansåg det inte. Praktikplatsen är inom Handel & service yrket.

Om nu jag tar praktikplatsen så har jag den i två månader, sen visar det sej om de vill ha mej, om jag får vara kvar där. Jag tänker också om inte jag får den så har jag tackat nej till timvikariatet samt sommarvikariatet. Då blir jag arbetslös 100 % & har sumpat min chans & mitt drömjobb som jag har haft i fem el. flera år.

Blev grymt besviken på min handläggare med, hon hade tydligen sagt till den jag pratade med i telefonen om att jag inte trivdes på min praktikplats jag hade i höstas, plus en till grej. HALLÅ, jag trodde att hon hade tystnadsplikt! & vad ger det för en positiv bild för honom????
Det ska jag ta upp med henne!!

Jag ringde upp min handledare på kursen, sa alltihop till honom. Han lugnade ner mej, gud vad bra han är! =)
Ska ringa honom i morgon efter intervjun/mötet. Vill helst bara åka in & ha möte med honom & bolla allt.
Han får kolla upp lite saker ang. detta så jag inte blir av med min ersättning.

Har lite ideér & vet vad jag ska säga till honom på intervjun/mötet. Jag anser att jag vill hellre ha sommarvikariatet + timvikariatet för det är något som jag absolut vill göra!!

Annars är det bra med mej.


Födelsedag.

Publicerad 2012-04-23 20:29:08 i Födelsedag

Idag fyller en av mina närmaste vänner år. Vi lärde känna varandra genom hennes sambo & några vänner. :)
Vi jobbade & pluggade i hop ett tag. :) Vi blev snabbt vänner & hängde mycket i hop.
Vi hörs mycket än, & vi ses mycket med.

Hon flyttade hit för hon träffade sin sambo. Nu bor hon här i byn med sambon & två katter. :) Hon pluggar till Lärare i yngre åldrar. :) Hon är en påhittig, smart, inredningsälskare, gillar att överraska vänner, H & M är nog hennes stammis affär... ;) Hon hjälper gärna till & stöttar en, fast hon har 1000 saker själv som är jobbigt för henne.
Hon älskar rosor, hon fick två vita rosor & lite gröna blommor av mej som present. För jag visste att hon älskar det. :) Hon fick en prydnads sak med som är som en liten kudde med en guld ros på, sen hänger det en tofs ner. Det är typiskt henne. :)Vi två. :)                     En upp & ner vänd Malin.

Ett blandat inlägg.

Publicerad 2012-04-22 16:35:41 i Allmänt

Tjo hej alla goa bloggläsare. :)

Ville bara säga att mitt hjärta är helt. Fick ett telefonsamtal, & jag kunde inte stå emot erbjudandet. Trots jag hade en e.v träff med vän från Gbg.
Min svägerska ringde & frågade om jag ville följa med henne, brorsan, guldklimp nr. tre & guldklimp nr. fyra till min mor. :)
Om man får ett sådant erbjudande så måste man tacka ja! För mina guldklimpar är de goaste grabbarna i Stockholm. ;)
Så nu har jag umgåts med de & mor samt mors sambo.

Nu då? Lite rastlös... men jag tänkte jag borde va hemma & ta det lugnt. Lyssna på kroppen du vet. ;)

Vet inte om jag skrev att jag skulle fixa biffar med oliver & fetaost igår, om inte jag gjorde det. Så hittade jag ett recept i veckan med det. Verkade gott, så jag ska göra det om en stund.
http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen. Inlägget heter Feta biffar, det finns i kategorin Färs.
Victoria som driver matbloggen hade gröna oliver, jag tar svarta.
Bilder kommer.

Guldklimp nr. tre är så gullig mot guldklimp nr. fyra, han gav honom muffinsbitar, hjälpte honom, lekte, kramade, pussade, ja mycket mer. Så har det varit för det mesta sen fyran kom, han är snart tio månader.


En hjärna som är avstängd.

Publicerad 2012-04-21 12:23:49 i Känslor

Tänkte att jag skulle uppdaterna min borg så du vet vad jag har gjort. Inte för det är så mycket. :/

Fredag igår, fixade klart mitt CV, lämnade det till ledaren, får domen på tisdag. Skrev klart det på f.m igår, fingrarna glödde & hjärnan var lite överhättad.

Netto fick ett besök av mej med, gillar den butiken. :) Hittade ett datorskydd till en laptop x15 skärm. Endast 29 :-! Taget tänkte jag! Så finns det en plastdoft som cirkulerar i mitt kök... fy attan vilken doft från skyddet. :(

Gick & unnade mej vin & öl med, för min vecka har varit lyckad! Köpte ett nytt vin, KIZZ (6575) heter det & ja det är gruppen. 99 :-, har ej smakat än. Har aldrig druckigt av den druvan innan (som jag vet) Zinfandel.
www.systembolaget.se sök sen på KIZZ. :) Finns öl i samma sort med. Vinet fanns här i byn, ölen hade de ej, men kunde beställa hem.

Kom hem, var fortfarande stressad & hjärnan var lite överhättad. Men sen blev den avstängd tror jag för jag såg att en tjej hade delat mitt foto på f.b så fattade jag ingenting... trodde hon hade tagit exakt likadant foto.
Knasigt va'... Nej jag har inte varit stressad & har inte värk i kroppen & i huvudet... Njuter av att det var sista dagen på kursen igår, ja inte helt men hädan efter ska vi gå en dag i veckan i stället för fyra. Jag hoppas att jag slipper gå så ofta på kursen, vill ju jobba! =)

Idag ska jag bli opysslad & få fika. :) Min vän fyller på måndag men jag ska dit idag & fira henne. Samtidigt ska jag bli ompysslad... hon ska plocka ögonbrynen. AJ... men tänk vad fin(are) jag blir efteråt. ;)
Ska e.v träffa en vän med som har kommit "hem", hon bor vanligtvis i Gbg. Får se om det blir ngt umgänge med henne.

Nej, nu blir det andra bullar här! Ha en fin lördag & njut!! =)

Men hur glad är inte jag dårå...

Publicerad 2012-04-19 15:48:53 i Allmänt

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Om du underar vad det var, så var det mitt vårskrik!! ;) =)

Nu har jag banne mej flyt!

Ny telefon (ja den kom idag! :)), nytt timvick på g, sommarjobbet fixat! =)
Jag vill bara skrika & visa att jag är kalaslycklig!

Nu är livet underbart! & från & med nästa vecka så går jag på kursen en dag i veckan! Det känns kalasbra!
Nej, igentligen ska jag sätta mej & fixa mitt CV nu, men ska gå till mor på hennes jobb.

Ville bara meddela dej mitt glädjeskrik... ;)


Trappmaraton.

Publicerad 2012-04-18 21:07:02 i Allmänt

Har varit ledig idag (från kursen), men har ändå gjort endel viktigt som jag skulle ha gjort för länge sen.
Har ringt till Tele 2, för att höra när jag skulle få min nya fån. Har jag tur så kommer den på fredag kanske el. i början av nästa vecka. Jihoo! =)
Ringde & felanmälde saker med till hyresvärden. :) Får hoppas att de rättar till sakerna snart. :)

Har tvättat med, så underbart & få tvätta allt! Har bytit köksgardiner, så det var skönt & få tvätta de andra. Jag är så dum jag hänger ut allt på balkongen, sen kommer pollen... & jag är lite allergisk mot pollen... Smart Linda smart! Jajja... men det är ju så härligt & ha torra kläder som torkats ute! =)

Har även påbörjat & skriva om mitt CV med, vi fick gå igenom varandras CV:n för någon vecka sen, & då fick jag lite tips & ideér! :) Ska fortsätta & skriva på det.

Nej, ska ta & avsluta så jag får fixa lite med annat. :)
Ha det bäst alla fina läsare! <3

Födelsedag.

Publicerad 2012-04-18 20:56:34 i Födelsedag

Idag för 19 år sedan kom min tredje bror, Sebastian. Redan efter några dagar blev det bestämt att vi skulle ha ett kallelsenamn. Det blev först Seb, men senare blev det Sebbe. & sen dess har han kallats så. Vi ville inte att han skulle kallas för Basse som de flesta kallas när de heter Sebastian.

Han fick gå på Rock/punk konsert redan samma dag som han kom hem från BB. Jo, det var så att storebrorsan spelade trummor i ett band, & den dagen skulle de spela på torget, men det blev inställt. Så de spelade på biografen, så far, brorsans mor & brorsan kom dit för att kolla på storebrorsan & hans band. :) Tror inte att Sebbe gillade storebrorsans musikval så mycket då. ;)

Vad vi äldre syskon har jävlats, lurat i honom bus, lekt, hjälpt till med honom. Han sa senast nu i kväll att han ville ha en Pansarvagn i present, för det hade han när han var liten... Han hade en leksaksmotorsåg med knappar på. & den älskade han! Speciellt & trycka på knapparna... "TIMBER"... & sen hörde man ett ljud som skulle föreställa när ett träd rasade ner. Han sa nu i kväll att han hittade den bakom logen hos storebrorsan i somras. :)

Kommer i håg att han inte kunde säga Ketchup, utan han sa Betchup. Vi försökte lära honom & säga rätt, så vi sa "Säg K som i Ketchup", men då sa han "K- som i Betchup"...

Strorebrorsan umgicks med en kille som han var mycket med, tillslut älskade Sebbe den kompisen. Så varje gång storebrorsan & kompisen kom för att hälsa på el. meka bil så sprang han ner fort för att krama kompisen.
Han var väll runt fyra år då, & det var hans idol. :)

Nu bor han i eget litet rum el. vad man ska kalla det. Far byggde garage, men sen tänkte han att Sebbe skulle kunna ha det som en lägenhet. Så nu bor han i "garaget" med kök & två mindre rum. :) Han läser sista året på Energiprogrammet, tar studenten i juni. Han ska bli Rörmokare i framtiden, han måste jobba i två år som lärling först.
Spelar innebandy i div. tre. & är duktig på det. :)
Var & firade honom hos hans mor, han fick ett litermått, en flaska som man kan ha vatten i & en bordstablett (kan ha den som en duk). :)

Grattis brorsan på din 19 års dag!!

- Sebbe är han i kepsen. :)

Bra dag slutade med irritation. :(

Publicerad 2012-04-17 23:23:49 i Känslor

Förlåt alla bloggläsare, en kalasbra dag som jag har haft idag slutade med en irritation deluxe.

Jag blir så j*kla deluxe trött på folk ibland! Det är ingen av er läsare som jag är irriterad på. En annan är det & jag tror h*n läser inte bloggen.

Om jag ska avsölja något så handlar det om hjälp.

Låt mej förklara: om jag vill ha hjälp med något, så ber jag någon om det. Är du med? det gör du med tror jag. Men tydligen är det ändrat, nu ska man gissa sej till det. Den människan vet sen förut att jag kan hjälpa till.
Men HUR ska jag VETA att personen vill ha hjälp när jag inte får veta det... då får väll personen kontakta mej.
Har jag fel?
H*n har mitt nummer ska jag tilllägga. H*n vet var jag bor med.

Nej, nu ska jag ta & lägga mej. Ska läsa boken med, så jag får andra tankar.

Underbart!!!!

Publicerad 2012-04-17 18:44:16 i Arbete

Vilken lyckodag jag har haft idag!
Jag kom till det förbestämmande mötet c:a 15 minuter tidigare (igentligen 20 min. men jag gick & besökte min väns lillasyster på kyrkogården, hon gick hastigt bort i en bilolycka 2004). Stod där en stund & tänkte & ägnade en tanke till systern.

Sen gick jag mot där jag skulle. Jag säger bara: vilken tur att det finns mobiler med radiofunktion, lyssnade på P3 Morgonpasset. Efter en liten stund kom den ena chefen jag skulle träffa. När hon såg mej så kom hon i håg mej sa hon. :) Praktikserade på hennes jobb, Fritidsklubben för några år sedan.

Mötet gick bra, det var ju en slags intervju, men jag var ej så nervös. Sa lite om mej själv & så.
Skrev under sekretess papper. Ska nu skriva under för belastningsregristret, ska faxa det på torsdag tänkte jag. Annars är vänte tiden c:a två veckor.
Jag kan nog inte börja timvikariera förrän om några veckor pga Polispappret + att chefen ska ringa mina referenser. & sen var de inne i en "sjukdomsfall" bland personalen. Jag ska få gå bredvid lärare på Särskolan för det är mycket & lära sej.

Kom från mötet med lycka inom mej, men vågar inte jubla fullt ut än. Stannade efter vägen & köpte en Kaffe Latte som egopresent. :) Sen blev det kursen.
Sen beslöt jag & en nybliven vän oss för att luncha ute på en restarang för jag skulle köpa ändå lunch. Vi åt Bakad potatis med Skagenröra. MUMS!! :) Lunchen blev en till egopresent. ;)
Passade på & köpa presenter till min bror på ICA Maxi. Han fyller 19 år i morgon. :)

Var på kursen en stund efter lunch, sen gick jag & samma vän + en till på Öppet hus på komvux, för de andra skulle kolla om hur Omvårdnadsprogrammet var. Så jag träffade två av mina gamla lärare jag hade när jag pluggade där! =) Men oj vad prpgrammet hade förändrats, nya namn på ämnena & nya böcker. :) Nya lärare med. Ja det var iofs snart tre år sen jag slutade... ha ha.

Så jag tror inte jag behöver skriva hur det känns just nu!

Eller...

Det känns KALASBRA!!!!!!! =)

Lite nervös känsla...

Publicerad 2012-04-16 19:02:16 i Allmänt

Nu har jag en klump i magen... :/ en lite orolighets klump.

I morgon ska jag (äntligen) träffa de två cheferna inom Särskolan & Fritidsklubben! =)
Har fixat allt inför träffen, skulle fixa ett utdrag från belastningsregristret & två referenser. Har tre referenser, men det har jag bara för jag är osäker om en referens från Äldreomsorgen duger lika bra som en från LSS - verksamheten.
Är lite less & få sommarvikariera på olika ställen, hade jag fått vart på samma ställe i somras som jag var på för två år sedan så hade de personalen kanske ha kommit i håg mej med. Ringde dit iaf & jag skulle få ange de som referenser. Men det är mest komiska i det, är att jag jobbade knappt med några ordienarie den sommaren. :(

Efter mötet så blir det... kursen!! =) Nej, det skrev jag med ironi. Ja visst kursen har väll givit mej någonting iaf. Nu är jag & min grupp inne på sjätte veckan, & fr. om nästa vecka går vi bara en dag i veckan. Gissa om det känns skönt! & jag har fått nya vänner genom kursen med! :) En härifrån, men jag visste redan vem hon var. & en från grannstan. :) & hon från grannstan jobbar inom vården med. =)
Det känns bra! :) & det är så många från gruppen som har fått jobb med! Grattis till de!

Nä, det allt från lilla mej.
Ha en fin måndagskväll.

Internet mobbning.

Publicerad 2012-04-16 18:50:21 i Jobbiga saker

Tänkte ta upp detta med Internet mobbning. Mobbning på internet helt enkelt, det är ett hett ämne som tyvärr går för långt. & det händer varje dag.
Jag undrar varför man ska ska mobba på internet, jag följer en blogg & den som har den får mycket elaka kommentarer av folk. & de som skriver är anonyma (tror de) för deras Ip-nummer kan ju kollas upp, men det verkar inte folket tro.
Jag ser inte poängen med att mobbas, skriva elaka kommentarer om personens liv. Klankar ner om allt möjligt.
Bara för att man skriver det på internet så tror de som mobbas att det inte syns... men ack så fel.
Att mobbas på internet är lika ful som att göra det i det riktiga livet!

När jag läser denna persons blogg & ser de dumma kommentarerna blir jag arg, frusterad, ledsen. Jga har skrivit ner vad jag tycker om det, men skriver med finare ord. Jag skriver ner med också fina ord till personen så den får stöd.

Skulle jag få en el. flera dumma kommentarer om något, för första skulle jag inte godkänna kommentaren, sen skriva ett inlägg till den/de som håller på & be de sluta. Slutar inte de, så skaffar jag ett lösenord.

Nä jag är emot mobbning!
Det är så lätt & ta reda på en persons adress & annat i dagens infornations sökning på internet.

En bra app!!

Publicerad 2012-04-15 15:26:05 i Tips

Denna app ska jag ladda ner sen när jag får min Samsung!

Fick se den på en blogg idag, du har den kanske redan. ;)En app som du kan ladda hem gratis & du kan meddela vänner när du är på g hem på en kväll. Man kan även koppla in SOS alarm med. :) Den funkar till smartphones & iPhones.
Läs mer på www.WalkMeHome.se.

Hallå.

Publicerad 2012-04-15 15:22:00 i Allmänt

Hur har jag det då?
Jovars det är bra här, idag har jag en riktig slappar dag. Har fått "lidit" av en envis huvudvärk fredag & lördag. Ville ej försvinna. Trots vila & värktabletter. :(

Åkte med storebrorsan & yngsta brorsdottern hem till de i fredags kväll. Sov kvar där, fick sova i äldsta brorsdotterns rum, vilket var mitt rum en gång i tiden. :)
Kändes lite konstigt & sova där igen, men bra.
Blev väckt av yngsta brorsdottern igår morse, vi satt i sängen & pratade & myste. Jag sa hon kunde va en Grisapa för hon jävlades med mej.
Sen sa jag "Undra hur en Grisapa ser ut". "Sådär", sa hon & pekade på mej...
Underbara barn...

Mor kom ut på e.m & hjälpte mej med barnen, för brorsan jobbade. Men brorsdöttrarna var mer med sina kompisar än hemma... så jag & mor passade på & plocka & städa. Städade bort skit & leksaker på gården.
När jag & barnen & deras kompis var med, så gick vi en promenad runt byn där ute i min barndomsby. Vi såg två Afrikanska getter & små kycklingar. Äldsta brorsdottern skulle klappa en kyckling, men den ville inte det, så den bet henne i finget. Djuren var så fina!

Träffade min far (jo han var lik sej) men jag orkade inte bry mej så mycket om honom. Fick veta av mor vad han hade sagt när de två stod & pratade... jag blev bara så irriterad & trött. Hon höll på & säga en sak.

Idag är det riktigt växlande väder, sol, värme, mörka moln & regndugg... & jag som hade tänkt & vårstäda balkongen... fick ju Pensér i onsdags & de bör ju komma ner i jord snart. Men men jag dör väll inte av vädret. ;)

Igår var det sex månader sen bekanten lämnade oss, han som jag skrev om i okt. som tyvärr gick bort i en olycka samband med älgjakt. Gick till honom & tände ett ljus.

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv & vårstäda balkongen så jag får lite vårfint där. :)

Hoppas Din helg har varit fin. Åh, förlåt, helgen är ju inte över än.

Kram på det!Grattis!!

Publicerad 2012-04-13 17:36:11 i Vänner

- en bild från Google.

Idag är det inte alls en otursdag för mej. Jag fick ett lyckorus!
En av mina närmaste & bästa vänner & hennes sambo fick en pojke på förmiddagen!! =)

Grattis Therése & Andreas till er son. Grattis Miranda till storasysters skapet! =)Nehä...

Publicerad 2012-04-12 23:40:36 i Allmänt

trots mer vila så mår jag inte bättre. :(

Igår vilade jag mej, likaså nu i kväll. Kollade på film passade på & bädda ner mig totalt så huvudvärken skulle kanske släppa. Ja delvis. :(

Jajja var till kursen idag.
Idag var det inte en givande dag. Vi skrev ner våra Delmål & Mål, delades in grupper med tre i varje. Jag & tre till satt sen på e.m & diskuterade detta (den fjärde tillhörde en annan grupp, men han blev ensam). Med detta vill jag skriva att det blev inte så seriöst. :(
Mitt ena delmål kan lösas på tisdag! =) Det är då jag ska träffa cheferna för Särskolan & Fritidsklubben. =)

& så står helgen för dörren. Jag hade en oplanerad helg, men efter ett telefonsamtal så har jag bokat upp e.v fredags kväll & hela lördagen. Men det gör mej ingenting, jag ska ta hand om mina äldsta guldklimpar! =) Brorsan ska jobba hela helgen, likaså deras mor. Jag är hellre barnvakt än att tvätta kläder (som jag skulle ha gjort kom jag på nu).Ha en fin fredag. :)

Falukorv med Medelhavssmak

Publicerad 2012-04-11 19:55:51 i Recept

Gör så här:

Använd en valfri storlek på falukorven. Skär snitt i den, inte igenom helt. Skär tomaterna i skivor, likaså Mozarellan (det stod lite olika tips i receptet, kan lägga in länken). Skär endel av Svarta oliver i skivor med. Lägg osten, tomaterna & oliverna mellan korvsnitten.
Lägg de överblivna oliverna bland korven i formen. Men kolla noga innan du köper oliverna, jag gjorde det inte tog bara en burk & tyvärr var det hela oliver.
Peppra & sen ringla Olivolja över korven & oliverna. Det stod att man skulle ha färsk basilika med, men det fanns ej när jag handlade.

http://www.coop.se/Recept--mat/Recept/f/falukorv-med-medelhavssmak/
- när du kommer in på coops hemsida, så får du söka på Falukorv med Medelhavssmak. Jag fick inte med original länken. :(

Smaklig måltid!
Till detta hade jag kokt broccoli & hemgjort Potatismos.

Laxrecept!

Publicerad 2012-04-11 19:47:26 i Recept

Jag använde mej av ett Laxpaket av fyra stycken fileér. La på Philiadelphiaost med mosad fetaost på fileérna. Sen in i ugnen i 200 grader, tog ut de när osten hade fått färg. :)
Svårare än så var det ej.

Gjorde en sallad som bestod av: fetaost, avokado, rödlök & svarta oliver.

Min onsdag.

Publicerad 2012-04-11 17:26:18 i Allmänt

Min onsdag: vaknade sent (eller jag gick upp sent), diskade världens diskberg... (trots jag ogillar smutsig disk), åt god frukost, fick se (genom FB) att det var e.v ny tsusami på väg (en bekant till mig är just nu i Thailand, hon är i säkerhet), har gjort rent ugn & annat här hemma. :)
Har hämtat Pensér & jord med som hyresbolaget delade ut. :)

Nu blir det att fixa mat!

Hoppas Du har haft en bra onsdag.

Höst. Typ.

Publicerad 2012-04-10 18:27:36 i Allmänt

jahap det va den våren & den sommaren. Det känns som att hösten kom idag.
Ringde & sjukanmälde mig idag för jag känner mig inte kry. :( I morgon är jag ledig, elller jag har eget arbete hemma.
När jag ringde i morse, så skojade ledaren med mej.
"Hej, jag är sjuk, så jag stannar hemma idag". "Nej, det får du inte", sa ledaren. "Jo, det gör jag" sa jag.
"Säg var du bor, så kommer jag & hämtar dej" sa ledaren.

Det är tur att vi har honom, han lättar upp bra mycket om dagarna. Han skojar med vem som helst & när som helst. Ja visst han är allvarlig med. :)

Fick se ett gott (?) recept i Konsums reklamblad idag, så jag har fixat allt till det, ja inte Basilikan, men jag tror jag ska kunna göra maten ändå. Det heter Medelhavs korv. Men sen när jag kom hem så tappade jag lusten, så jag ska fixa den maten i morgon.
Kan dokumentera & fota så jag kan lägga ut det här sen. :)

Ja just ja Laxreceptet, det kommer! Har ej tömt kameran än.

Nej, nu ska jag ta & fixa lite käk, sen ska jag nog sätta mig & läsa boken. Utanför regnar det rätt mycket & blåser. :(
Det är en sådan dag som man vill bara dra täcket över sej & mysa.

Sicken bror jag har då... den yngsta av de. Han kom & skrämde mig rejält inne på konsum... han höll fast mig i axlarna bakifrån & skojade med mej, "akta dej, jag ska fram. Jag gick då åt sidan, men han kom efter. Han pratade med en annan röst så jag blev så ställd & förvånad. Det var bara jag & två till på den sidan så jag tänkte vem är det som behöver så stor plats...
Han är nu på väg till innebandymatch, bortamatch. Vinner de ikväll så ökar de upp i divisionen. =)

Påskafton 2012

Publicerad 2012-04-08 22:58:44 i Högtider

Jag hade inga direkta planer för hela Påskhelgen, blev bjuden till min ena faster igår.
Jag ringde & tackade ja samma dag, för jag tvekade.

Jag hämtade farmor, sen gick vi dit. Fick god mat & så. :) Gick hem med farmor, så jag visste att hon kom hem ordentligt, jag hade lovat & ta hem henne igen. Hon hade velat åkt taxi, men jag tyckte att hon kunde gott bli körd dit i en rullstol. Vi gick dit & hem på 20 min. totalt min faster bor så pass nära så jag tycker att vi kunde gå dit.

Idag ringde mor & frågade om jag ville komma. Jag tackade ja, så jag blev hämtad. Fick god mat. Gick en promenad med mor med. :)
Kom hem nu i kväll.

Jaha en till ledig dag i morgon, skönt! Det behövs, inte för det är jobbigt & gå på kursen, men skönt att kunna göra saker hemma som har jag har slarvat med.
Kom på idag att fars sambo blir 50 år i slutet av maj, & vi syskon ska kanske köpa något i hop. Så jag ska ta & fråga syskonen om det, blir billigare än att alla fem ska köpa varsin present. Far fyller i början av juni, men han fyller ej jämt.

Har ni blivit insnöade under helgen? här har det inte kommit så mycket. :)


Nej, nu ska jag ta & kolla runt på internet. :) Hoppas Din Påskhelg var bra. Vad gjorde Du/Ni?

Over and out.

Dag 8.

Publicerad 2012-04-08 22:48:15 i Allmänt

Dag 8: fem bästa vänner.

Oj vad svårt, eller nej. Det är lätt. :)

Jag skriver ej i ordning, utan jag skriver namnet. En kort förklaring kommer mer.

1. Lina - vi har kännt varandra längst & hon betyder mycket för mig.
2. Annika - vi har vetat om varandra i många år, blev närmare vänner på de sista 8 åren.
3. Therése - vi träffades genom en kurs vi båda gick. Blev snabbt vänner & nära.
4. Jessika. - en som jag ser upp till, en som jag tyckte bra om från början.
5. "Catta" - en vän som jag blev närmare med sen c:a två år. Har vetat vem hon är sen c:a 13 år tillbaks.

Dessa umgås jag mest med, & förlåt ni andra, det här med bästa vänner ogillar jag igentligen nu för tiden. Man körde med det när man var yngre (det är min åskikt, eller jag gjorde det). Jag har många nära vänner, som jag kan anförtro mig till, men bästa vän har jag väll om jag tänker efter, men jag vill inte skriva ut vem/vilka det är för det känns så dumt mot de andra. Hellre att jag har några vänner som jag kan anförtro mig till, än många bra. & jag vet att jag har några nära vänner.

Dag 7.

Publicerad 2012-04-07 11:33:33 i Allmänt

Dag 7: vad jag vill bli när jag blir äldre.

På det kan man svara olika. Jag vill vara gammal, frisk (men det är man inte) men slippa de värsta värkarna, bo hemma i mitt eget hem så länge jag kan, få barnbarn, jobba länge, ha en trygg omgivning, ha ett bra yrke som jag trivs med & bra lön.
Nu vet jag inte hur man skulle svara igentligen, för tjejen som jag hittade denna roliga grej hos hade inte skrivit på dag 7.
Som jag känner just nu (eller jag har ju så kännt så i kanske 5 år) att jag vill jobba som Elevassistent el. inom LSS-verksamheten.

Nya läsare?

Publicerad 2012-04-06 11:28:36 i Nya läsare

Har nu fått två nya läsare kanske, de har kommenterat i veckan. Vet inget om de är nya eller inte.

Hand upp på er! ;)

Om ni vill veta mer om mig så kan du läsa min presentation, plus att det finns en kategori som heter "Nya läsare". Om du tar en titt på den kategorin så hittar du mer info. :)

Välkomna hit!

Gnäll.

Publicerad 2012-04-06 11:25:47 i Allmänt

Förstår mig inte på folk ibland (eller rätt så mycket). Många visste att det skulle komma snö hitåt i helgen. Jag klev upp, fick se att det snöade. Jag blev inte förvånad, man vet ju sen förr att under aprilmånad är vädret olika.
Men det verkar som att endel folk har glömt bort det under året. Orkade inte ens kommentera på statusuppdateringarna på f.b, fanns endel som skrev negativt om att det har kommit snö. & nu är det inte så många mängder heller, utan bara så att det har lagt sig på marken. Men det lilla som kom kommer att försvinna fort.
Vi har bara blivit bortskämda ett tag med varmt väder & sol.

Nej, usch för snö, men jag orkar inte ens klaga.

Åh, vad jag älskar P3 morgonpasset! goa Hanna, goa Kodjo & goa Martina! de är väl bara för underbara! =) Älskar deras morgonprogram!

P.s 1: jag skrev igår att jag hade inte sett el. hört ngt från min far sen jag fyllde. Det stämmer ej, jag såg honom när äldsta guldklimpen fyllde, det var i slutet av februari. D.s.

P.s 2: bilden på lxreceptet kommer, jag ska bara tömma kameran. :) D.s.

Dag 6.

Publicerad 2012-04-06 11:11:51 i Allmänt

Dag 6: mina intressen.

Mina intressen är många, men det jag gillar är: umgås med vänner, ta promenader, musik, ta skogspromenader, simma, träna, festa, baka (inte så mycket), datorn, se på TV, se på film, spela spel. Ja det när nog mer, kommer ej på fler nu.

Påskhelg

Publicerad 2012-04-05 21:50:17 i HögtiderGlad Påsk till Dig min fina läsare! =)
Hoppas din Påskhelg blir fin & att du njuter av den.

Som jag vet nu så är jag bjuden till min ena faster & hennes sambo på Påskaftonen. Ska till farmor på Påskdagen. Annars vet jag inget, jag kör med samma taktik som min svägerska; "Hör jag inget av någon, så hör jag inte av mig heller". Vi har haft ibland familjemiddagar, men ibland har vi inte ens träffats i familjen.
Min bror som bor i Sthlm området, kommer inte hitåt. Så då blir det nog inget firande. Vet inte mor & hennes sambo hade inte ens tänkt vad de ska göra. & far har jag inte sett el. hört ngt av sen jag fyllde. :( Så då tappar jag lusten & höra av mig med.


Dag 5.

Publicerad 2012-04-05 21:41:18 i Allmänt

Dag 5: favorit film.

Oj oj jag har många favoriter.
Men om jag ska välja en av alla, så tar jag Ps I Love you.
Varför?
Den är så fin, trots att ett dödsfall är med i filmen. Den har fina scener & det är bra skådisar i filmen.
Efter att jag såg den första gången så vill man ju ha en Irländsk kille. ;)
Har sett den fler gånger. Har boken med, men har ej läst den. Filmen påminner lite om "En Dag".


Guldklimpar

Publicerad 2012-04-04 23:08:08 i Allmänt

Ville bara meddela att jag har det bra idag med. Idag va jag ledig från kursen, eget arbete hemma.
Skulle ha fixat CV:t, men... hur lätt är det när solen skiner för fullt... ;)
& det var ej så mycket heller & fixa, så det är lugnt.

Laxrecepetet som jag skrev om i förra inlägget kommer i morgon. :)

Idag erbjöd jag mig frivillig barnvakt till mina äldsta guldklimpar. Hämtade de från fritidset, sen hem & lämnade av lite. Sen gick vi till en lekpark. :) Sen hem.
Hade inte sett de sen mitten av mars. Saknar ju de. :)

I morgon blir det kurs, sen långledighet! =)

Vi ses väll i Blåkulla?! ;)

Dag 4.

Publicerad 2012-04-04 12:12:01 i Allmänt

Dag 4: favoritmat.

Oj oj vad svårt! Jag som har många favoritmaträtter. :)
Tacos, Pizza, Lax, Kött, Pajer, Sallader... ja listan kan göras lång.
Hm... men vad ska jag välja?!

Jag väljer Lax ändå.
Varför?
Med Lax kan man göra många olika saker. På sommaren grillar jag fileér i foliepaket med philiadelphiaost, citron & färsk timjan, fixar även ugnsbakad lax med fetaoströra med turkisk yoghurt. Kan blanda med pesto med, som man lägger på Babyspenatblad i en ugnsform.
Ska äta lax idag! :) med Philiadelphiaost, ska då fixa den i ugnen. :) Tänkte blanda med fetaost, får se. Tänkte titta runt & kolla efter recept. Till laxen har jag olika saker, kan vara potatis, Bulgur, Quinoa & ugnsrostade grönsaker.

Jag tänkte lägga upp en bild här på en maträtt med Lax, men ärligt talat hade jag inget kort med det. Kollade runt i alla bilder... dåligt gjort av mig. ;)
Så skärpning Rocktjejen, idag blir det en bild!


Dag 3.

Publicerad 2012-04-03 20:15:41 i Allmänt

Dag 3: den du litar mest på.

Vet inte riktigt vem jag litar mest på. Som jag kan komma på nu, så är det två personer. En vän & mor.
Tror det väger mest på mor, men jag är ändå osäker. Jo det får bli mor.

Varför?
Jag kan säga allt till henne, utan att hon säger det vidare. Jag anförtror mig mycket till henne, jag gör det för jag har mer kontakt med henne än far. & sen beror det kanske på att jag är uppvuxen med två bröder. Tror att döttrar anförtror sig mer till sin mor (men jag vet att det finns döttrar som anförtror sig till sina fädrer). Så igentligen skrev jag fel där. Förlåt.
Iofs så kan jag säga allt till vännen med som jag tänker på, men jag vågar öppna mig mer till mor.

Äntligen!

Publicerad 2012-04-02 21:51:32 i Allmänt

Äntligen ska jag få träffa cheferna (för vikariat inom särskolan). Ringde förra veckan, men fick ej ngt svar, så jag tog & mailade ena chefen idag. & fick nyss se ett mail från henne. :) Så nu vet jag när de vill träffa mig. =)

Suck... mår illa nu & har kalasont i magen... :( inget magsjuka känsla, mer "åh vad jag är mätt". Somnade i soffan en stund med.
Nej, nu ska jag ta & kolla lite på nätet, sen blir det sängen. För första gången ska jag strunta & se på Big Brother.

Annars är det bra med mig.

YES!

Publicerad 2012-04-02 17:59:09 i Shoppat

Nu har jag gjort en grej som alla andra i Sverige har gjort (känns det som, för efter tredje försöket kom jag fram).
Idag tecknad ejag abbonemanget Tele 2 Maxi Unlimited. =)

345:- i månaden, bara den summan (ja om jag inte röstar på ngt & skänker pengar till ngt). Plus att jag får en telefon på köpet! :)
Jag såg på hemsidan att den jag har beställt är eftertrackad, en Samsung Galaxy S II. Jag ville ha en svart, men försäljaren sa att jag får vänta längre om jag tar en svart. Om jag tog en vit så skulle väntetiden kortas med 2 veckor ungefär. :) Så jag tog en vit. :)

Så om några veckor får jag hem min lilla "bebis". ;)

Så ser den ut! & enligt många personer så är det en bra telefon. & den är snabbare än en iPhone med. :)

Dag 2.

Publicerad 2012-04-02 17:46:55 i Allmänt

Dag 2: bästa sommarminne.

Har igentligen många bra sommarminnen. Många som jag vill dela med mig av.
Men jag tror det blir sommaren 1996.
Jag & en vän (vi är ej vänner längre) åkte till England, Hastings på Språkresa genom EF. Nervösa 17 åringar var vi & förväntansfulla.
Hon skulle bo ensam hos en familj, & jag skulle bo ensam hos en annan familj.
Väl framme i Hastings, så fick jag bo i ett bostadshus område, hos en ensam dam på 50 +. Eileen hette hon.
Jag trivdes bra hos Eileen, fick dela rum med 2 tjejer från Italien tyvärr hade vi inte så mycket gemensamt.
Ett kvarter från mig så bodde det två tjejer som gick i samma klass som mig, jag umgicks med de. :) Stina & Anna hette de (har kontakt med de på facebook). :)
Jag var i Hastings i en månad ungefär, vi åkte på reser med klassen. Jag, min vän, Stina & Anna umgicks bra mycket så vi tog en egen resa till Eastbourne en dag kommer jag i håg.

Vi hade lektioner på engelska & svenska. Åkte till London 2 gånger under resans gång. Den ena gången vi åkte till London så fylldes Londons gator upp med folk, för drottningen fyllde 70. :) Väldigt mycket folk framför Buckingham Palace. Vi var på olika besök i London, vi var på Harrods, Piccadilly Circus & Madam Tousse (stavningen är kanske fel). Hade det trevligt, första resan till London var en rundtur, andra resan fick vi gå själva.
Kommer i håg att vissa dagar hade jag hemängtan deluxe. Längtade efter min mor, min ena bror & vännerna. Mor berättade att min bror saknade mig, för det var så tyst hemma. Jag skrev brev med några släktingar, skickade flera vykort.
Tyvärr har jag aldrig åkt tillbaka till England el. Hastings. Men jag skulle vilja göra det. :) Träffade folk från Stockholm, Gbg & andra ställen i vårt land. Hittade en tjej på facebook, men har brytit kontakten. Fick kontakt med en tjej från Sthlm, en tjej som jag verkligen tyckte om. Tyvärr vet jag inget om henne längre. :(

Tyvärr har jag inga kort, eller jo det har jag, men 1996 fanns det ju inga digitalkameror & jag har inte scannat in kort från resan. Du får ha fantasi. ;)
Ångrar mig inte att jag åkte på Språkresa, det var en resa som gjorde mig till en starkare person, fick ta eget ansvar & lärde mig misstag.
Fick tyvärr veta sen av vännen som jag åkte med, ville igentligen inte åka med mig... hon var/ är en speciell person.


Hastings

Dag 1.

Publicerad 2012-04-01 23:03:56 i Allmänt

Dag 1: den/dem viktigaste i ditt liv?

Det är mina närmaste vänner & familjemedlemmarna.
Varför?
För jag kan dela allt med mina närmaste vänner, jag känne de väl & de känner mig väl. & vänner är viktiga i livet (det är min egen teori), för oftast har man kontakt med sin familj, & de finns kvar. Vännerna får man nya genom åren, men de närmaste stannar kvar.

Familjen känns viktig med (för mig). För vi är en stor, för mina föräldrar är skilda. När jag är med far & hans sambo, då är vi alla syskon med. Då känns det helt, då är familjen hel. När jag är med mor & hennes sambo så fattas det två syskon, men ändå känns det bra eftersom jag har mina helbröder på "mors sida".

Nu vet jag inte om jag skulle namnge vännernas namn, jag väljer att låta bli. Jag tror att de som läser detta av mina närmaste vänner, vet vilka de är.Lite roligt.

Publicerad 2012-04-01 22:51:39 i Allmänt

Dag 1. Den/dem viktigaste i ditt liv.
Dag 2. Bästa sommarminne.
Dag 3. Den du litar på mest.
Dag 4. Favorit mat.
Dag 5. Favorit film.
Dag 6. Mina intressen.
Dag 7. Vad jag vill bli när jag blir äldre.
Dag 8. 5 bästa vänner.

Detta hittade jag i en annan blogg. Jag börjar med Dag 1 i nästa inlägg, detta var bara en förklaring. ;)

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela