Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Nya bloggadressen!

Publicerad 2012-07-25 09:28:39 i Bloggen

Tjo, jag har hört lite från läsare att ni inte har hittat min nya blogg.

Här får du adressen: http://linduz.bloggplatsen.se.
 
Kika in där, så får du se flera inlägg.
 
Ha en fin dag/kväll, eller vad du har. ;)
 
Kram

Andledningen.

Publicerad 2012-07-10 15:08:17 i Allmänt

Hej läsarna... (är ni kvar)?...
 
Jag lever & frodas, jobbar mest.
 
Idag slutade jag 12, sen var jag & kollade på en lgh. i stan som jag jobbar i. Blev en besvikelse för planritningen som hyresbolaget hade gett ut stämde ej. Skrev en kommentar om detta på f.b, kommentarer rasade in... vissa påpekade ang. flytten att jag skulle göra det. Tror att två missförstod allt, så jag skrev till de vad som gällde igentligen. Lgh. ligger centralt & i ett bra område. En etta på 44 kvadratmeter med balkong, låg längst upp bredvid en annan lgh. som låg bredvid vinden. Så det var ett bra läge. Har ej inte bestämt mig än hur jag ska göra, fler lgh. kommer ju att komma.
 
Har även skaffat mig en ny blogg, på en annan portal. Ni som vill ha den nya adressen får säga till om ni vill ha den nya adressen. För jag vill inte skriva ut nya adressen här. Ni som inte har en blogg kommer få ett sms (om jag har ditt nummer). Jag har bytt portal pga allt strul som blogg.se har haft & har.
 
Nu är jag ledig till torsdag. :) Sen jobbar jag igen i fyra (räknat med torsdagen) dagar.
Fick veta min timlön förra veckan, oj oj så bra vet jag inte om jag har haft tidigare. ;)
 
Ha det så bra.
Kramar
 
 

Cyndi Lauper - Time after time.

Publicerad 2012-07-04 17:37:59 i Musik

 
Jag har följt programmet Eighties på fredagar på SVT 1. :) Nu sist var Cyndi Lauper med. :)
Nästa program skulle Guns N' Roses vara med, då får man följa deras start. :) Ska blir roligt & se.
 
Kram

Tjo. :)

Publicerad 2012-07-03 20:12:43 i Arbete

Jo, det går bra för mig nu. :)
 
Jag ringde upp chefen för mitt gamla semstervikariat som jag hade för två år sedan. Han fick mina schema tider, så om jag har tur så får jag gästspela på en gruppbostad för funktionshindrade. :) Roligt!!
 
Var in på jobbsökarkursen med, igentligen behövde jag inte åka in, men nu gjorde jag det. Lika bra tänkte jag så handledaren får veta allt. Det slutade med att jag skrev ut mig från kursen!!! =) Jippi!! Så nu slipper jag den dära jobbiga kursen... hoppas jag. Annars måste jag skriva in mig på A.F & kursen efter sommaren...
Så nu är jag utskriven från A.F med, känns skönt! :)
 
Följde med gudsonen, hans kompis, systern & mamman & badade idag. Mamman vågde inte, men jag & barnen vågade. :) Det var inte skönt, det blev ett uppfriskande bad. :) Men nu är det gjort, så nu slipper jag bada mer i sommar. He he. ;)
 
Nä nu ska jag ner till tvättstugan, sen ska jag se på Allsång på Skansen.
 
Ha det bäst mina läsare.
 
Kramen
 

Hej.

Publicerad 2012-07-02 22:14:38 i Allmänt

Här kommer ett inlägg från din favoritblogg. ;)
Skojade lite där. :)
 
Här är det bra, lite trött efter helgens jobb + dagens jobb. Det var segt & kliva upp i morse, sov hos min gudsons morfar & hans fru. Sov lite oroligt i natt, vaknade klarvaken i natt & hörde hur det regnade. Åh nej tänkte jag, jag vill inte gå till jobbet i regn. Regnkläderna var hemma, tittade till på mobilen, fick se att klockan var 02.55, blev glad & lyckades somna om.
 
Fixade ordning mig & gickmot jobbet, var skönt & få en morgonpromenad. :) Var kvavt & äckligt ute. :(
Kom hem tidigare än jag beräknade. Skönt, duschade, sen slängde jag på mig kläder, sen åkte jag på 7 års kalas. :)
Det var gudsonens syster som hade kalas, hon fyllde i lördags. Hon fick Gatukritor & tre par trosor av mig. :)
 
Nä, nu ska jag ut & leta jobb, ska in på kursen i morgon. Vill inte vara där, men jag måste.
Håll nu tummarna att solen vill visa sig framme i helgen, ska e.v åka till en sommarstuga (den ägs av mina syskons mamma) ska vara där om det blir fint väder. Har inte vart där ute på flera år, så jag vill dit. :)
 
Å så fick jag samtal från facket idag (trodde jag), men lyssnade av telefonsvaren så visades sig att jag kan få mer jobb nu under sommaren om jag vill. :) Det är kanske från mitt gamla jobb som jag jobbade på för två årsedan. :) det är inom LSS-verksamheten. Får se, ska ringa i morgon, skulle va roligt & gästspela där. :)
 
Ha det bäst.
Kram

Hej.

Publicerad 2012-07-01 09:28:36 i Allmänt

Jorå jag lever. Men har lite annat & göra. ;) Förlåt för den dåliga uppdateringen, men nu på sommaren har jag ingen lust & skirva lika ofta, vi har haft sol & värme här nu, då vet du nog vad jag passar på med. :)
 
Har även jobbat med, då blir det liksom inte av att skriva heller. Det kanske lät dumt, men jag har inte haft någon ork el. lust.
 
I fredags fyllde mitt ena kusinbarn år, det äldsta av alla (han är det nu, men förut var han näst äldst). Han blev 21 år. Det var så trevligt där hemma, stannade där hemma ett tag, fick mat & lite vin. :) Det var rofyllt & komma hem dit, mitt äldsta kusinbarn hade sin själ kvar där. Mamman, pappan & fastern kunde känna av honom där hemma. Tyvärr kunde jag inte göra det. Det stod ett fotografi på honom i köket, de tänder ljuset vid honom varje dag. Kusinen berättade att de kan få i balnd ångest för de inte tänder ljuset i bland för de glömmer det. Men jag & fastern förklarade att det gör inget, för kusinbarnet är ändå omkring de.
Trodde jag skulle bli mer känslig än vad jag var, för jag har inte vart där hemma sen för nåt år sedan, & då levde kusinbarnet. 29 juli skulle kusinbarnet bli 24 år, jag får gå till honom & tända ett ljus.
 
Kom hem runt 22.30, för vi var till en granne till kusinen.
 
Igår lörd. var jag hemma på förmiddagen, sen jobbade jag. Skulle ha sovit i stan hos min gudsons morfar, men blev hämtad av gudsonens mor. :)
Ska strax äta frukost, sen fixa mig, sen är det dax & röra sig mot bussen. Jobbar i e.m igen. Ska sova i stan i natt, jobbar i morgon med. :)
 
Ha det bäst alla läsare.
 
Njut av sommaren!

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela