Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Födelsedagsbarn!

Publicerad 2012-02-25 10:49:01 i Födelsedag

Idag fyller min äldsta Guldklimp 9 år. :) Även om jag inte har egna barn så kommer hon vara min Äldsta guldklimp, för jag säger "Fasters Guldklimp nummer ett" om henne.

9 år liksom, hon kom ju nyss till världen tyckte jag. Jag blev en stolt faster direkt då, när hon kom.
Hon är en tjej som är envis, lite tjurig & glad. Hon vill mycket & vill lära sig mycket med.
Hon spelar Innebandy, hon är grym på det har fått positiva besked av sin tränare, & det märker man, hon har vinnarskalle, hon tycker inte om att förlora. Hon sprang ett lopp här i byn för kanske 2 år sen, hon kom 4:a i loppet, skit arg blev hon för hon inte vann. Det var totalt 15 - 20 barn som tävlade. Hennes syssling kom på första plats, tror hon blev bra arg på honom...

Hittar på en massa bus hemma när inte mamma el. pappa är hemma... som alla andra barn typ.

Grattis fasters Guldklimp nummer ett på din födelsedag!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela