Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Jahap...

Publicerad 2012-02-03 23:26:51 i Födelsedag

Så har man blivit ett år äldre... 33 närmare bestämt. Jo det är sant. :/ Trist men sant.

Dagen har varit bra, tyvärr trött. Somnade runt 04.00 vet inte varför, tror jag hade Födelsedagsnerver... sov i 2 timmar typ... så nu är jag trött. :( Sen har jag dragits med en halsvärk med hela veckan, just nu känns det bättre. =) Hoppas hoppas...

I onsdags fick jag problem med musen... ja inte min, utan Dator musen. Hm varför säger man så?? Hm. Nä iaf så gav den upp. & styrplattan funkar men inte vänster knappen på laptopen. Så jag kunde helt inte enkelt göra ingenting. Så jag stängde av datorn sen igår var det en datorfri dag/kväll.
Undra om jag ska införa datorfria dagar i veckan. Nödvändigt!

Idag fick jag hämta en datormus hos mor hon använder inte sin, så nu har jag en nyare än vad jag hade innan. :) En hightec typ... en sticka som man sätter i datorn sen är själva musen fri. :) Förra hade sladd... ja du vet en historisk... ha ha.

har haft lite vänner på besök nu i kväll. Fick 2 trisslotter (ingen vinst), 4 ölglas. :) Samt en blomma, men den glömdes kvar hemma hos de som köpte den... så jag får hämta den en annan dag.

I morgon kommer familjen hit, har lagt i hop bottnar idag som ska bli Smörgåstårta. :) En helt egengjord! Ska ta bilder i morgon & så får du se sen. :)
Sen kommer det lite fler vänner i morgon kväll. Gudsonens familj kommer på söndag. :)

Fick ett telefonsamtal nu i kväll, kände ej igen numret, men det va min goa Gudson!! =) Han ville säga grattis. :)

Ha en bra helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela