Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Min fredag.

Publicerad 2012-05-05 12:09:42 i Allmänt

Jag städade & donade här hemma, så jag har det fint till helgen. Men just när jag skulle vädra sängens madrass så började det regna. Men men den fick luft iaf, kanske inte så smart av mej & vädra när man har pollenallergi, men i år har jag inte märkt av det lika mycket (än). Skönt & få vädra iaf.

Solcellslamporna funkar fint på balkongen, blir dock ett mindre sken än vad jag trodde, men men det var mysfaktorn jag jagade efter. :) Kan fotografera någon kväll så får du se hur det är.

Gjorde inte så mycket mer sen igår, kvällen gick åt att titta på en film, Sömnlös i Seattle. Sen blev det Big Brother. Verkligen kaos i det där huset... Nej, jag kan inte svara på varför jag ser på det där. & vad tänkte jag med när jag höll på att ansöka dit med... det var min granne/vän som ville att jag skulle ansöka... men jag avbröt ansökan. & det känns fint nu när jag ser på programmet.

Ja just jag är med i Word Feud fällan nu... har förlorat varje gång... orutinerat ja jag vet. ;) Hojta till om du vill adda mej. :)

Nä nu ska jag ta & göra annat. Ska fundera också om jag ska på fest i kväll med. Tjejfest med massvis med tjejer under ett tak bara. Säkert god mat & så. & bra underhållning, men jag är inte på festhumör riktigt. Får se hur det artar sej.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela