Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Bröllopsyra

Publicerad 2011-04-29 23:22:24 i Allmänt

Här har det varit en lugn dag. Tvättat, sket & torktumlade, hängde allt på tork på torkställningen som fick stå i solen! =) Underbart! Äntligen!! Jag brukar låta bli & torktumla kläderna från maj till september, skönt!

Kollade ett tag på det Brittiska bröllopsparet på Tv'n med, Prins William & prinsessan Katherine Kate Middlethon. Ja jo visst va hon fin, fin klänning. :)
Tittade lite på bilder sen på msn.com sidan, vilka hattar folk kom med, vissa såg ju snygga ut medans vissa hade sina hattar typ i pannan...

Kul att Prins William fick sin fru. :) Grattis till de.

Sen har jag inte gjort så mkt mer, var ut & handlade, & det va typ alla andra med... kom mitt i Fredagsruschen. :/
I morgon är det sista april & Valborg. :) Har inga planer för dagen, fick ett sms av en fin vän som bjöd hem mig till henne på lite fest. :) Så jag ska gå till henne. :)

Har du/ni några planer för Valborg? Vad ska du/ni göra?

Ha en trevlig Valborg!! Håll koll på elden va, det är så torrt i marken nu.

Droppande vatten från taket.

Publicerad 2011-04-28 19:58:49 i Allmänt

Allt är bra här, ja förutom förkylningen. Jag undrar verkligen nu om jag har Pollenförkylning, man brukar väll inte ha Halsvärk då?! Någon som vet?
Jag har varit småsnorig hela hösten + vintern, å nu bröt den ut. Skönt! Jag har kanske en blandning för jag har lättat på kläderna nu när Våren har kommit. Jajja, jag blir väll bra om ett tag.

Har tillbringat tid på balkongen idag, vilket var helt underbart! Har inte vart utanför dörren idag, skönt! Det är skönt & stänga in sig vissa dagar & visa sig ute bland folk. Här jag bor, träffar man på folk rätt ofta som man gillar mindre. & rykten uppstår lätt, & alla vet vem man är.
Jag sa en tid sen till en nära vän & en vän att jag blir väll kallad Tjock - ***** (mitt namn) nä sa de två, du blir nog kallad fortfarande Partypinglan. Å det kan jag leva med, fast jag har blivit kallad det sen åttonde klass. Ha ha.
Droppande vatten kan vara trevligt, ja det beror väll på var det droppar. Jag tror att detta vatten var mindre uppskattat, men jag hann inte med. Jag vattnade en blomma ute på balkongen, oj oj det droppade, eller skrivande rätt forsade. Ner på grannen unders balkong, hm. Jag skyndade mig fram med sopborsten & borsta bort vattnet. Hann aldrig se hur mkt vatten som forsa ner.
Kan avslöja att det var inte första gången.

Nä nu ska jag ta & se på Herr & Fru i kanal 4. :)

Ha en fin torsdags kväll, ta hand om dig & varandra!

Torsdag.

Publicerad 2011-04-28 14:43:00 i Allmänt

Har inte riktigt tid med er idag. Tar igen det till kvällen.

Har det underbart här, solen gassar på som bara den. :) Sitter på balkongen & solar, löser korsord. Fungerar bra. Ja just jag jag njuter med!

Min tisdag

Publicerad 2011-04-27 12:55:53 i Allmänt

Bestod mest av vila. Höll mig inomhus hela dagen, så pollen skulle inte nå mig. Hade balkongdörren öppen, men jag va inte ut.
Halsvärken var kvar men avtog frammåt kvällen.
Mor kom hit med ett tag, hon skulle på Zumba, men det blev inställt. Vi pratade om allt möjligt. Jag fick veta en grej som jag inte blev direkt förvånad över. Hade kunnat räknat ut det själv på en hand.
Onsdag har det blivit nu med.
Idag onsdag så är jag fri från halsvärken. Vilket känns underbart. Snor & hosta är mina bekymmer nu. Håller mig hemma & inne idag med, får se om jag tar mig ut senare skulle va skönt. Har igentligen skola idag men vill inte gå pga förkylningen.

Nä, hoppas du mår bättre än mig. 

Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag ska kolla på Yusuf Islam aka Cat Stevens!! Toklängtar fortfarande!!

Min måndag.

Publicerad 2011-04-25 21:57:18 i Allmänt

                                          

 

        

 

Allt detta har jag bland annat stoppat in i munnen & druckigt idag.

Varför? Jo... för jag är:

 

      och har   .

Ja jag visar bilder i stället.

Jag va en sväng till Malin & Mange idag med, för Malin fyllde i lördags. :) Hon fick en blomma, ljus & lite godis. :)

Vila?!

Publicerad 2011-04-24 12:39:41 i Allmänt

Bloggen har visst lgat nere...
Men nu e den i gång igen.

Jag har vart upptagen om man säger så.
I onsd. umgicks jag med en vän, gick en promenad & fikade.

I torsd. åkte jag till ett par vänner, sov kvar tills i fred. hade det trevligt där. :)
Kom 1 minut på perrongen innan tåget skulle komma i fred. stod där & väntade på tåget... det slutade med att tåget va 40 minuter försenat... sen fick jag ta bussen hem till byn från granstaden.

Kom hem slog in brors paket, sen kom han & hämtade mig. :) Han fick MVG av mig på körningen!! :)
Kom ut till far runt 17.45, tåget skulle gå från Örebro 14.56, så jag skulle va hemma runt 16.00. Tack S.J. Det va Lokproblem & signalfel.

Halva släkten va hos far när jag kom, fick Smörgåstårta där. :)
Sov kvar där ute.
Igår var jag barnvakt åt brorsan son, fick även se efter brorsdöttrarna med. De andra klöv ved & så.
Sen fick jag vara moraliskt stöd till tre Påskgummor. :) Promenaden tog 2 timmar, den brukar kunna ta kanske 30 min. annars. Mycket godis fick de i hop. :)

Kom till far igen hjälpte till att fixa Påskbuffé, sen blev det lite släktträff igen. Kom hem idag på f.m.

Hade en bra Påsk. :)

GLAD PÅSK på dig (ja än är inte Påsken över)! :)

Utnjyttnat

Publicerad 2011-04-19 17:14:37 i Allmänt

Idag har utnjyttnat balkongen & solen. Fast nu är solen borta från balkongen.

Idag fick brorsan sitt Körkort! Han körde upp halv 4, så nu har 3 syskon körkort av 5 syskon då. Jahap när ska jag "få" mitt då? Jag kämpade med det när jag var 16 - 18 år, men tappade suget när släktningar till mig tjatade + lite vänner. Sen försökte jag igen vid 20 år, men det va likadant då. Teorin hade jag skit svårt för, körningen gick bättre.
Jajja, jag klarar mig utan det med så länge jag bor här, ja visst det vore guld & ha det.

Nä jag är glad för brorsan! :)

Ha en bra tisdag.

Grattis!!

Publicerad 2011-04-19 17:05:17 i Vänner


GRATTIS brorsan till Körkortet!!!! =) Bra kämpat!!

22,4 grader.

Publicerad 2011-04-18 16:15:21 i Vänner

   Japp, 22,4 grader är det på min balkong idag. Så du kan gissa var jag är. ;)

Ha en bra e.m alla läsare.

18 år!

Publicerad 2011-04-18 11:26:00 i Fest/Kalas

                                                                         

Idag fyller min yngsta bror 18 år! :) Grattis Sebbe!! =)

Han firades igår hos sin mor, jag va dit en stund, ska fira honom igen på fredag hos far. Han får presenten då. :)
Far ska bygga en lgh. åt Sebbe ute vid far (far skulle bygga ett garage, men kom på nu att han kunde bygga en lgh. där i stället till Sebbe).

Idag skulle Sebbe skriva upp (ja för körkortet). Igår var han nervös som bara den. Om några timmar ska han skriva upp. I morgon har han tid för Uppkörning. Han var nervös för att han skulle kugga.

Herregud redan 18 år, tyckte det va nyss han föddes. Samma dag som han kom hem från BB, så fick han gå på konsert! Storebrorsan (den äldsta) var aktiv i ett band, å de spelade på byns biograf den dagen. Han blev det fjärde syskonet i vår syskonskara, oj oj vad jag & mina bröder lurade i han tok. Ha ha.
Sprang efter oss större, ville vara med oss. En av hans stösta idoler var storebrorsans ena kompis, han sprang direkt till honom & kramade om honom när han fick se honom. Frågade honom en massa saker.
Å nu är min yngsta bror myndig med, å är duktig på att jävlas med sin familj. Lång som bara den är han med, skostorlek 47... Jobbigt för honom. Spelar innebandy med, är tydligen jättebra. :) Kul för honom.

Musikvideo! Kolla in den.

Publicerad 2011-04-18 11:06:47 i Musik
Killen som är med i filmen är min Gudsons Gudfar! Dä du! Han är Musikproducent, har fixat låtar till olika artister. & nu har han fixat en Musikvideo, kolla in den den va lite cool om man säger så.
Det finns mer med honom på youtube. :)

Skulle

Publicerad 2011-04-15 00:29:09 i Allmänt

bara säga att magen är bättre, men jag är inte bra.

Torsdagen bjöd på riktigt roligt äventyr! :)
Träffade en vän som jag har inte sett på jättelänge! Trots att hon bor här i byn. Vi åkte till grannstan & gjorde den. :) På vägen hem gjorde vi pinsamma saker... men vaddå, det va ju bara hon & jag där & musiken var ju bra & den bjöd liksom in oss på rytmiska rörelser... ha ha Mötande bilister undrade nog.

Tack vännen för en trevlig dag! :)

Väl hemma så bytte jag bara om sen cyklade jag & hämtade blommor & jord som hyresvärden stod & delade ut idag (vi får det en gång per år) sen tog jag & cykla till farmor & planterade ner hennes sex stycken Penseér & lite Krasse frön. :) Fick plantera om en blomma till. Så nu har även hon lite fint på sin balkong. :)

Sen åkte jag hem & nu står mina Penseér & väntar på att bli planterade. :)

Vad har du för planer för i helgen? Vill ju höra vad du ska göra.

Vad ska jag göra då? I dag fredag blir det lugnt, tvättstuga på e.m. Lördagen får jag besök av min ena kusin & hennes familj. Vi har inte setts på flera år! Det är marknad här i helgen med, så vi ska gå på den. Det finns Tivoli med, så vi ska på den med. På söndag ska jag kanske på 18 års kalas.

Under torsdagen fick jag även ett trist besked! :( Så nu blev jag ännu mer ledsen inom mig. Ni som följde min gamla blogg (Linduz) vet att mitt ena kusinbarn kämpade/kämpar med sin Cancerdiagnos. Han är bara 22 år. Han fick Leukemi för några årsen. Nu har han i ögat med. Skickade ett sms till min kusin, skrev att jag skickar Styrkekramar till hela familjen.

Jag tvivlar på att den där herren där uppe finns, för jag tror om han skulle finnas så skulle inte folk drabbas av sjukdomar & det skulle vara fred på jorden. Men det är vad jag tror.

KRAM till dig mitt kusinbarn! <3Man ska inte...

Publicerad 2011-04-13 10:40:20 i Allmänt

säga att man har inte magproblem...
Igår sa jag till vännen som jag träffade att jag kan dricka kaffe utan att få Magkatarr. För jag har inte kännt av någon värk på flera månader.

Men så kom den där igenkännande värken igår kväll... & den är kvar än. Tog en Omeprazol igår kväll & nu en Samarin. Kan inte äta. Har ingen matlust. Illamående känsla med.

Ha en bra Onsdag.

Hjärtat blir halvlagat

Publicerad 2011-04-12 17:10:57 i Min Vardag

Idag har jag gjort följande:

* Träffat min Studievägledare & hon har skrivit på papper för Ansökan om förlängd studietid. Ska snart posta i väg ansökan.
* Haft Matematiklektion. Det gick halva bra.

* Varit på Biblioteket med en vän & hennes dotter.

* Fikat här hemma med vännen & dottern. Dottern är så rolig & lugn. Låtsaskompisar har hon, & det är inte bara en, utan flera stycken. Det kan bli problem ibland sa mamman/vännen.
* Ja jag har inte gjort så mycket met efter att de åkte hem.

Vad jag ska göra:

* Posta ansökan till A-kassan.

* Åka ut till min storebror & hans familj. Det är därför jag har den rubriken jag har, ja för jag ska träffa brorsdöttrarna, å då blir hjärtat halvlagat. :)

* Efter besöket ska jag hem & plugga & ha Soffposition.

Hoppas du har haft en bra tisdag.

Vårtecken! =)

Publicerad 2011-04-12 11:24:42 i Allmänt

   


     

                      

Tog en promenad igår e.m, det var kalashärligt! Runt 22 grader i solen. Hittade lite vårtecken efter vägen, här har du lite Vårtecken på bild. :)

Jo jag lever, jag lovar.

Publicerad 2011-04-10 11:48:43 i Allmänt

Ursäkta att jag inte bloggat på några dagar. *Står i skämshörnan med dumstruten på mig*.

Fick se att jag har inte skrivit sen i torsdags.

Fredagen var lugn, men även lite fart. Jag mötte upp gudsonen & hans kompis vid högstadieskolan för att gå med de hemmåt till gudsonens familj. Vi skulle möta upp mamman, hon sa till mig att gudsonen skulle få visa mig vägen som de brukar ta.
Hm... vad han tänkte på vet jag inte... vi gick inte den vägen de brukar gå. Så mamman undrade vart vi hade tagit vägen, det slutade gott iaf för vi träffade henne. :)

Jag var hos de hela dagen, åkte hem runt 20.00 på kvällen. Fick mat där hemma, Varm Kycklingsallad. :) Den var så enkel så jag kan dela med mig den här. Tror inte att gudsonens mamma säger stopp till det. ;)

Den gör du så här:

Koka Ris. Dela upp kycklingen (vi hade en färdiggrillad) så benen är borta, blanda i köttet i riset. Hacka upp grönsaker (vi hade Paprika, Isbergssallad, Gurka, Tomater, Purjolök & även Champinjoner) det va jag som gjorde maträtten, så jag tänkte att jag lägger upp grönsakerna i olika skålar för barnen gillar inte vissa grönsaker. Men mamman & pappan lägger upp allt i samma som riset & kycklingen. Jajja, där sprack min pedagogiska del.
Mamman kryddade med Kött & Grillkrydda, jag hann inte med & se om hon använde någon mer krydda, men hon tog Salt med säkert.
Blev supergott! :)

Kom hem & tog det lugnt.

Igår lörd. tog jag en sovmorgon deluxe. Efter den städade jag. & fixade mat. Klyftpotatis med morötter som jag hade in i ugnen, sen gjorde jag Rullader (hm, ska kolla upp det där med Rullader hur man gör de igentligen) för jag har bara "lärt" mig med att man lindar in Feta Ost i kött. & sätter fast de med Träpinnar. Hade Bea sås till. :) Kryddade potatisen & morötterna med Salt, Sv. peppar, Rosmarin & Timjan. Blev gott.

Sen var jag hem till grannen/vännen. Vi satt & kolalde på tv & åt lite gott. Men det blev mer snack om allt möjligt. Ja låt säga Big Brother & Facebook... ha ha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar ta mig till farmor. Ska tvätta i kväll sen.

Ja nu fick du veta att jag lever. Har blivit mer förkyld också, det beror på Pollen.

Ha en bra söndag. :)

Nöten är knäckt!

Publicerad 2011-04-07 23:34:39 i Allmänt

Nöten har jag knäckt idag.
Nöten? Vilken nöt tänker du nu?

Ja Divisions nöten säger jag då. Japp, fick göra tre tal från provet hemma, men kom inte på nöten då. Utan gjorde det på dagens lektion. Känns sådär lagom, kalasbra! :)

Vad har hänt annars? Inte mycket kan jag avslöja. Tråkigt.
Pratat med en vän idag, vi ska e.v ses en dag nästa vecka. Roligt, hoppas det blir av, för hon är höggravid, så jag vill hinna ses innan hon & hennes sambo får sitt andra barn. :)

Fick Deklarationen igår, tog & deklarerade på en gång så har man gjort det. Jag ska få tillbaka pengar! :) Lovely! :)
Nä inget mer har hänt här.

Ha en bra fredag + helg. :)

Tjipp tjipp.

Rolig historia.

Publicerad 2011-04-07 14:51:28 i Allmänt

På kyrkans förskola satt en klass och hade religionsundervisning. 
Läraren, som dessutom var både kyrkans körledare och kantor frågade lilla Lisa:

– Vem skapade universum, Lisa?  
Lisa, som satt och sov i bänken reagerade inte förrän Jonny, killen i bänken bakom, stack sin penna i ryggen på henne.

– HERRE GUD! utbrast Lisa, men somnade om.
– Jajamän! Det stämmer, sa läraren. 

En stund senare fick den sovande Lisa ännu en fråga angående kristendomen. 

– Vem är vår herre och ledare?
Även denna gång stack Jonny sin penna i Lisas rygg och Lisa hoppade till och skrek:
- JESUS KRISTUS!
– RÄTT! sa läraren och gick vidare till predikan om Adam och Eva i paradiset.

 Lilla Lisa somnade om. 
– Vad tror ni att Eva sa till Adam när hon fött 30 barn?
Jonny fnissade och stack pennan för sista gången i Lisas rygg.
Den här gången skrek Lisa irriterat:

– OM DU STICKER IN DEN JÄVLA GREJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG KNÄCKA DEN I 2 BITAR OCH STOPPA UPP DEN I RÖVEN PÅ DIG. 

Läraren svimmade!

Hur gick det då?

Publicerad 2011-04-06 00:06:44 i Allmänt

Fick tre kommentarer om det förra inlägget. Tack! ska ni ha! :)

Intervjun gick bra. Jag grillades, jag svarade på allt. :) Ända som jag satt & tänkte på lite under tiden var: "Hur kan du va en chef, du är max i min egen ålder el. max 4 år äldre". Men hon var trevlig.

Efter intervjun fick jag gå 3 km för att kunna ta mig till tågstationen. Annars hade jag fått väntat typ 6 timmar på bussen.
Det va skönt & gå & rensa tankarna efter intervjun. Kom in till stan fick då se att jag hade ungefär 1 ½ timme på mig & göra något innan tåget skulle avgå. Gick & tog en fika. :)

När jag kom hem till byn tog jag en timmes promenad med Emelie & hennes barn. :) Sen hem & åt mat. Sen bestämde jag en vän & jag att vi skulle ses & ta en promenad. Hon trodde inte att jag ville det, men jag sa ja. :) Det va skönt & ta en till promenad. :) Sen tog hon & jag den dära släta koppen med Te. :) Nice! Den vännen & jag kan prata om allt i flera timmar & man glömmer liksom bort tiden...

Kom hem & gjorde en grej som jag borde ha gjort i tidigt i höstas. Att ta reda på förra årets krukor som jag hade plantor i... krukorna har liksom stått på balkongen sen dess. Nu tog Mor med sig de hem, hon kom hit en stund. Hon har också fastnat för Zumba... verkar vara en populär motionsgrej.

Kollade på Pluras Kök nu i kväll, Johan Ulveson, Dregen (Andreas Svensson) & Pernilla Andersson (Dregens fru) var med & lagade mat med Plura. :) Vilket skön kväll det blev. :) Ska det nästa vecka med, då kommer Johan Rheborg, Robert Aschberg & Jill Johnson. :)

Nä, nu ska jag ta & kolla bloggar & f.b. Sen blir det att nanna.

Sommarjobbsintervju

Publicerad 2011-04-05 07:24:10 i Arbete

Ja idag är det dagen D. Jag sitter & väntar på att få gå till bussen, ska ta mig till grannstaden. Ska på intervju för sommarjobb, inom LSS-verksamheten.
Igår kom klumpen i magen, & nu är klumpen större... Tycker inte riktigt om det.

Ha en bra tisdag mina läsare.

Bara regn

Publicerad 2011-04-03 15:29:32 i Allmänt

Här regnar det idag. Då kan man äntligen slippa det dåliga samvetet med att man måste ta en promenad. Ja jag vet det va en dålig ursäkt. Men varför drar man sig att ta en promenad el. en joggingstund när det är regn ute?!

Här har det inte hänt ett dugg idag. Så igentligen är detta inlägg onödigt, men jag ville bara visa ett livstecken. :)

Jag längtar efter en grej & det är den här grejen: .
Tänk vad den grejen kan få oss människor & må bra. :)

Igår var det två saker som fick mig & må bra.
Jag lånade imn gudsons syster & yngsta brorsdottern. Jag träffade de utanför Biblioteket. Vi var på en show med en som trollade, visade musikintrument & buktaleri.
Sen gick vi hem & jag fixade pannkakor till barnen & jag åt fredagens middag, Wok. :)
Efter ett tag fick gudsonens syster åka hem, då blev brorsdottern lite ledsen för de hade så roligt i hop. De skrattade & busade mycket. :)

Det är så roligt & se barn leka i hop, vilken glädje de sprutar ut & vilka tankar de får med. De fick skriva lite på Googles översättning med... jag fixade översättning från svenska till svenska. Det är en robotröst då som pratar. Å gud vad barnen skrattade & skrev ännu mer ord & siffror. :)

Är så glad att jag får låna brorsdöttrarna & gudsonen & hans syster i bland. De gör mig hel. :) Min brorsson gör mig hel med. Vänners barn får mig & bli glad med, oavsett ålder. Har ju vänner i olika åldrar & då blir ju barnen i olika åldrar. Det är roligt & träffa tonåringar & man får höra deras tankar, & jag försöker finnas & hjälpa de då. & sen försöker jag hjälpa de barn som är yngre med.

Nä så idag befinner jag mig inomhus & myser. Tänkte inte gå till skolan i morgon för jag känner att det blir lite onödigt, för jag ska igentligen lämna in uppgiften i Samhällen men jag är inte klar med den. & då känns det lite onödigt, läraren har sagt att det är upp till mig & komma på lektionerna/handledareträffarna. Så jag ska maila läraren.

Idag hittade jag en gammal bekant till mig på F.B, åh jag blev så lycklig. :) Om sanningen ska fram så va jag lite kär i honom när jag var yngre. Han va en go, rar, liten kille. :) Han bodde i grannstaden, så när jag gick på gymnasiet så kunde jag få syn på honom i bland. :)

Nä nu ska jag ta & kolla upp om uppgiften i Samhällen.

Skänker tankar till min fina syster idag. ♥ KRAM!! Jag finns för dig, det vet du. :)

1 april

Publicerad 2011-04-01 13:26:35 i Allmänt

Här blir det inget aprilskämt, det lovar jag. Idag ska jag tänka på min kära mormor som skulle ha fyllt 86 idag. :(

Tankarna får mig minnas hur hon var & hur hennes begravning var. Mormor var aen fin människa som aldrig ville så i centrum, hon var alltid så omtänksam. Ville oss barnbarn väl. Hon var nog en bra mamma för min mamma & min moster. Hon levde ensam efter att morfar gick bort, även om det var över 20 år. Mormor åkte in till sjukhuset på morgonen den 5 december 2006, på e.m gick hon bort. Vid sin sida hade hon sin ena syster & sina döttrar. Hon somna in lugnt. Hon hade fått ont i hjärtat på natten, men ville inte ringa väcka någon så hon hade ringt på morgonen till sin syster. Så hon hade väntat i flera timmar, min lilla fina mormor. Tårarna kommer fram nu hos mig.

Hon fick en fin begravning som min moster & mamma ville med. De hade sagt lite till hon som skulle hålla begravningen vad mormor gillade. Och hon läste upp lite sånt som mormor gillade, & höll upp en tallkvist, för mormor gillade vara ute i skogen. Det var vi i släkten som var på begravningen, mormor ville ha en liten begravning. Så det blev vi barnbarn, barn, systrar, svärsöner & svågrar.


Bilden är Mormor & Morfars bröllopsbild, de gifte sig 1946.

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela