Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

25 år sedan.

Publicerad 2011-02-28 23:53:31 i Allmänt

                  


Idag är det precis 25 år sedan vår gamla statsminister mördades. Året var 1986, jag kommer i håg det lite. Kommer i håg att jag såg det på nyheterna på morgonen. Kommer inte i håg hur han arbetade eller så. Kommer bara i håg händelsen att nyheterna gav ut att han hade blivit mördad. Trist att det kunde ske menar jag. Efter det har det ju en till politiker mördats, Anna Lindh (också Socialdemokrat). Trist att hon mördades med.

Palme, Olof,
1927–86, politiker (socialdemokrat), statsminister 1969–76 och från 1982. Den till jurist utbildade Palme var 1952–53 ordförande för Sveriges förenade studentkårer. Han blev 1953 byråsekreterare i Tage Erlanders regering, sekreterare i statsrådsberedningen 1954, invaldes i riksdagens första kammare 1958, utnämndes till byråchef i statsrådsberedningen 1961, konsultativt statsråd 1963, kommunikationsminister 1965, ecklesiastikminister 1967, utbildningsminister 1968 samt partiordförande och statsminister 1969.

Palme var internationellt orienterad och kritiserade skarpt USA:s deltagande i Vietnamkriget. Han var FN-medlare i striderna mellan Irak och Iran samt ordförande i en 1980 etablerad internationell kommission för nedrustnings- och säkerhetsfrågor, Palmekommissionen. Socialdemokraterna förlorade valet 1976, men den retoriskt skicklige Palme återkom som statsminister 1982. Han mördades 1986 på Sveavägen i Stockholm.

Denna text här ovanför har jag lånat från www.ne.se.

Dagens.

Publicerad 2011-02-28 11:04:59 i Allmänt

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Energi till för att plugga.
DAGENS KLÄDSEL: Har inte klätt mig ordentligt än, så t-shirts, tights & trosor.
DAGENS FRISYR: Svans med hårspännen.
DAGENS LÅT: Can't keep it in- Cat Stevens/Yusuf Islam.
DAGENS PLANER: Plugga, söka jobb, skicka in Sommarjobbs ansökningar.
DAGENS SAKNAD: Min brorsson.
DAGENS DUMMASTE: Har inte hänt nå't dumt än.
DAGENS MISSLYCKANDE: Se Dagens dummaste.
DAGENS DROG: Kaffe.
DAGENS KÖP: Har inte vart ut än.
DAGENS GODIS: Det är måndag idag, då äts det inget godis här.
DAGENS HUMÖR: Gott.
DAGENS CITAT: Make Love, Not War.
DAGENS ROLIGASTE: Solsidan, kollade på reprisen sen igår.

Kommer från www.snyggareblogg.se.

Sanningen från mig.

Publicerad 2011-02-28 11:00:29 i Allmänt

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? Oftast bara trosor, ibland en T-shirts.
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) Jag sover på alla sidor.
- Hur många kuddar har du i sängen? Två.
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Oftast.
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Ja, det har hänt.

www.snyggareblogg.se kommer testet från.

Skogslek

Publicerad 2011-02-27 22:47:58 i Allmänt

I morse fick jag sms från gudsonens mamma som frågade om jag kunde gå till de & ta hand om barnen. Efter lite tänkade så svarade jag ja. Efter ett tag gick jag dit. Kom dit & pappan i huset fattade noll. Jag förklarade hur läget va.
Jag gick iaf ut med barnen efter ett tag, vi tog en liten promenad med hunden först, det va tur för annars hade hans behov kommit på golvet. :( Men nu hamna de ute som tur! Självklart tog jag upp bajset med, jag tycker inte om när folk bara skiter i det. Usch! Det som göms i snö, kommer fram i tö...

Var i skogen ett tag, sen gick vi hem. Tänk vad barn kan ha det så roligt i en skog, man kliver in där & det blir som en annan miljö totalt. Jag blir lugn & man glömmer bort att man är i samma by. Skogen får mig & lugna ner mig totalt. Barnen leker oftast bäst när de får vara i skogen, de hittar på så många olika lekar då. Jag kör med att barnen får gå hur långt de vill, men de ska kunna se mig. & det fungerar bra, man ser att de spanar efter mig då & då. :) När jag jobbade på förskolor/dagis så körde jag & någon avdelning så. & man märkte på barnen att de kände sig mer fria.
Efter ett tag kom mamman hem. Oj oj gudsonen & hans syster är 2 bestämda barn, men oj vad föräldrarna & Gudmor var ännu mera bestämda.
Gudsonen blev lycklig när jag berättade om Trolleriskolan som vi ska på i veckan. :) Han längtar nu sa han. :)
Om vi ska till Tom Tits beror nu på deras farmor, hon började bli sjuk. Så det visar sig hur det blir.

Kom hem nu i kväll. Så jag kom hem efter typ 12 timmar. Fick god mat där, Söndags stek, potatis, sås & grönsaker. :) Mumma!

När mamman kom hem, satt jag & läste en bok, barnen lekte & städade sina rum. Mamman räckte över en blomma, för jag ställde upp på så kort varsel. Det va passande, för den blomman som jag hade längst, slängde jag i veckan. Så nu har jag nya blommor i varje fönster. :)

Det va min söndag det. Hur var Din söndag??

Seg dag.

Publicerad 2011-02-26 22:53:21 i Allmänt

Idag har jag varit seg, ja lika seg som Sirap. Jag får skylla mig själv. Men vinet & ölen var ju så goda med så gott sällskap som jag hade igår.
Å de tjejer som jag brukar tillbringa tid i hop med, är så goa. :) Är glad att de släppte in mig i deras gäng. :) TACK!

Kvällen var lyckad, gick ut sen hamna på det ena stället. Var det folk där? Hm, ja kanske 10 - 15 stycken... Äsch, vad gör det när man har ett trevligt sällskap. :) Kom hem efter 02.00. Träffade en igår som bad om ursäkt till mig för han hade betett sig illa mot mig. Han skämdes det såg jag. Jag tog i hand med honom & godkände ursäkten. Jag hoppas att han är tyst i fortsättningen, för han vet nu var han har mig. Ja han får givetvis prata med mig, men det ämnet får han inte dra upp igen. Ja, då får han höra mer.

Farmor tyckte jag skulle komma till henne, så jag gick dit en stund. Var snäll mot henne med, tog & torka av lite på hennes köksbänkar, diskade efter att vi fikade, bytte handdukar. Rensade lite på hennes köksbord med. Hon ville inte att jag skulle gå hem, för det skulle bli så ensamt. Förstår henne, jag har det lika ensamt själv. Men jag är yngre så jag orkar vara uppe längre. Jag har en dator som jag tillbringar tid framför så det heter duga.
Jag frågade henne om jag skulle sätta på Tv'n, ja sa hon. Hon satte på sina hörlurar, & det var mest skräp på tv'n, så jag slängde i gång en film för henne. Adam & Eva filmen. Den tycker hon om sa hon.

Så när jag gick så hade hon fått lite mer undan plockat hos sig & jag visste att hon hade lite & göra medans hon väntade på att få sova.
Kan inte va kul & bli äldre & ha det långsamt hemma. Ha vänninor, men de försvinner för döden står för dörren. Det kan inte vara roligt & förlora sina vänner. Man tror ju att de ska alltid ska vara med en.

Har ju Sportlov nu. Åh, har lite roliga saker inplanerat! i veckan ska jag gå på Trolleriskola med min äldsta brorsdotter & gudson. :) Barnen ska få se olika trollerier, sen ska de få prova på & trolla med. Samt se hur de trollar med. :) Brorsdottern sa igår att hon längtar. :) Tror gudsonen längtar med. :)
& en annan dag ska jag e.v åka med gudsonen & hans syster & deras farmor till Tom Tits! :) Har aldrig varit där, ska bli skoj. :)

Nä undra om jag ska slänga i väg ett mail till svt med. Årets Melodifestival kan göras om till toalettpapper, för jag kan säga efter alla nu deltävlingar så var det 2, ja 2 artister som var bra!! Pernilla Andersson & Nicke Borg!! De andra, nej, de fick inte mig & falla för de. Jag missade Melody Club nu i kväll. Nämen jag är så trött på alla dessa Deltävlingar, kan inte de bara göra som de var förr, en enda kväll sen är det över.
Tror bestämt att Lady Gaga & Rihanna hade flygit hit & bildat gruppen Love Generation med de andra 2 tjejerna. & ja, Linda Bengtzing, ja det E du som är fel. Nicke Borg var bra, men kläderna kan du lämna tillbaka till morfar.
I och för sig så kan jag bara bojkotta Melodifestivalen i fortsättningen.

Fick veta en rolig grej igår. :) Jag ska få ett till Kusinbarn!! :) Grattis kusin Fredrik! :) Det blir hans första barn, trodde inte att han skulle skaffa barn.

Tjip tjipp.

Fredag!

Publicerad 2011-02-25 11:03:19 i Allmänt

Åh det bästa med denna dag är att jag äntligen slipper ha Fredagsmys för mig själv. :) Ska hem till en vän i kväll & mysa med andra brudar! :) Vi ska ses, dricka lite vin (jag ska ta mig lite öl med), äta lite snacks & prata om allt mellan himmel & jord i flera timmar! :)

Innan det ska jag diska ett stort diskberg, tända ett ljus vid mormor & morfar, lämna in en film & fira min äldsta brorsdotter. Skulle behöva plugga & städa med... får se hur det blir med de sakerna. Har Sportlov nu med! :) Jippi!

Nä nu ska jag ta tag i berget.

Kram

Födelsedagsbarn!

Publicerad 2011-02-25 10:58:25 i Fest/Kalas

 Idag fyller mitt äldsta brorsbarn 8 år!! Min lilla stora Elvira. :)

Pratade med henne här om dagen vad hon önskar sig. Det var dyra & stora saker. Bla. en Fiol, Pengar, en Ridskola (ja en riktig...) På den svarade jag: "Jag ska höra med Klämsbo om de vill sälja sig till dig". På det skrattade hon.

Igår va in till grannstan, köpte present åt henne samt åt hennes lillasyster (som fyller snart med). Elvira ska få en tröja & en Mina vänner bok. Tror hon kan bli glad. :)

Lägga av...

Publicerad 2011-02-23 11:50:06 i Allmänt

"stannar inne idag. Har en förkylning på g tror jag. :-(" Så skrev jag på min status rad på F.b idag. Sen gick jag & la mig på Spikmattan en stund. Har ryggvärk, mer snuva, mer halsvärk idag. :(

Så här kommenterade en vän om det: "Lägg av med det, du har inte tid för på fredag måste du vara kry"!

Mitt svar blev: "Ok, ska lägga av med det. *skäms för dig å de andra partybrudarna*" Behöver jag skriva att vännen gillade inlägget med? ;-)

Så nu ska jag lägga av att bli förkyld. Ok, då får jag ta det lugnt idag. Måste ändå plugga, har 2 matteprov i morgon. Nästa vecka har jag Sportlov.

Den som har ett svar på det här frågan kan gärna få svara:

Varför ska man (jag) har så svårt & börja plugga? Att liksom ta tag i det.

Nu ska jag värma på min lunch. Pasta (ja jag vet ska ju inte äta sånt, men vad ska jag ta när skafferiet & kylen är tom på annat), Pannbiff & egen gjord Brunsås. Jag gör en god sås! :) Ja, jag måste få skryta. Får man det? Det är tabu på det i vårt land. Men igentligen gör min far godare brunsås än min...

Ha en bra onsdag alla. Snart helg... :-)

Dagens test.

Publicerad 2011-02-22 15:10:41 i Allmänt

DAGENS VILL HA: Besök av en vän, spelar ingen roll vem av vännerna.
DAGENS KLÄDSEL: Trosor, tights, top, fleecejack som är rutig (fryser) & tofflor.
DAGENS FRISYR: Uppsatt med ett Hårband.
DAGENS LÅT: Har lyssnat på P3 hela dagen, så jag får säga: Gubben i lådan.
DAGENS PLANER: Plugga & söka arbete.
DAGENS SAKNAD: Min gudson.
DAGENS DUMMASTE: Att jag sov längre än vad jag hade tänkt.
DAGENS MISSLYCKANDE: Har nog inte gjort något misslyckande (än).
DAGENS DROG: Kaffe.
DAGENS KÖP: Har inte vart ut idag, ja jo på balkongen.
DAGENS GODIS: En äppelhalva.
DAGENS HUMÖR: Gott.
DAGENS CITAT: Har ej sett el. hört något citat.
DAGENS ROLIGASTE: Gaymasens blogg. Han kan skriva han! :)

Hämtade testet från www.snyggareblogg.se.

Illamående

Publicerad 2011-02-22 15:00:56 i Allmänt

Igår värmde jag på en Fisksoppa från Kelda. "Mm, detta kommer blir gott" tänkte jag då. Jag blanda ner skivad Purjolök & räkor som låg i lake.
Kryddade  med Sv. Peppar. Sen la jag en klick med Creme Fraiche i soppan med.
Hade en smörgås till det med.

Efter ett tag så mådde jag illa igår kväll... Idag åt samma fast till lunch. Och ja nu mår jag illa igen. Usch.
Så den där soppan kan jag inte rekomendera, eller ja den kanske blir god om man blandar ner något mer.

Nu ska njuta av min kopp kaffe & min Äppelhalva.

Hur mår du idag?

Test!

Publicerad 2011-02-21 00:30:39 i Allmänt

Hur bor du: I en lägenhet.
Brukar du komma i tid: Ja, oftast.
Hur lång är du: 1.62
Kan du laga mat: Jo, det tycker jag. Men jag vet inte vad vännerna tycker.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag pluggar Samhäll B & Matematik GRUV.
Vad har du på dig just nu: Strumpor, trosor, jeans & tröja.
Har du någon fobi: Ja, Orm - & Leguan fobi.
Hade du en bra kväll igår: O, ja! :)
Vilket är ditt senaste inköp: En bukett vita Tulpaner!
Din favoritdryck på morgonen: Te.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: A-kassan.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.
Vad hade du sönder senast: En assisett.
Vem snackade du med senast: Min bror & hans familj.
Varm favoritdricka: Varm choklad.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
Alkoholhaltig favoritdricka: En stor kall öl.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Kommer inte på något. Så det måste va längesen som jag gjorde något dumt.
Saknar du någon just nu: Ja.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Reta upp mig. Säga negativa ord. Eller göra en irriterad/dum grej.
Någon jag stör mig på: Hm. Kan ej välja en.
Intressen: Träffa vänner, ta promenader, fika, festa & simma.
Senaste person du kramade: Malin.

Senaste person du ringde: Lina.
Senaste person som ringde dig: Lina.
Vad drack du senast: Coca Cola.
Vill du ha barn: Jag vet inte.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, jag fyllde nyss.
Har rakat dina ben någon gång: O, ja.
Är du sugen på något nu: Nej.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Olika.
Använder du hudkräm: Ja.
Attraheras du av män med skägg: Ja, i bland.
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv.
Brukar du baka: Ja.
Röstade du i det senaste valet: *Det behåller jag för mig själv*.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, kunde ha varit snäppet bättre.
Vilken låt lyssnade du senast på: I I Laugh - Cat Stevens.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej.
Vad tycker du är äckligt: Kräks.
Har du pengar på mobilen: Har abbonemang.


Om du vill själv göra ett sånt här test eller något annat test så surfa in på www.snyggareblogg.se. På den sidan finns det mycket annat med. :)

Kastrullskåpet.

Publicerad 2011-02-21 00:11:43 i Allmänt

Idag vaknade jag med huvudvärk. Nja jag blev inte bakfull, huvudvärken satt kvar sen i går kväll när jag & de andra fick använda våra skrattmuskler.
Hade en trevlig kväll med många skratt. Det behövde jag. :) Även om en fick mig & fälla tårar. Det va skönt & lätta på trycket bara sådär med. Hon sa många kloka ord.

Kom hem efter 02.00, -17 grader vandra jag hem i... gick fort hem kan jag avslöja.
Somna rätt fort sen. Efter att bloggar & F.b statusar var kollade.

Idag har jag varit trött, men det va värt. :) Små plockade lite & diskade. Hade tvättstugan med på e.m. Hade just diskat & skulle just plugga, ja då fick jag finbesök! Ända från Stockholm kom besöket från. :)
fast de hade kommit i går hitåt för de var på bröllop. Ja inte deras egna, utan vänners.
Det var min ena bror & hans familj. De kom för brorsan skulle lämna Cat Stevens biljetten. Jag fotograferade den självklart & la ut den i ett eget inlägg här på bloggen. Så du kan få känna liten avundsjuka... he he. Nä, jag ska va snäll. Men det känns great & äga en biljett till en sån stor artists konsert. :)

Brorsonen ville inte hälsa på mig, han va blyg. Brorsan frågade honom: "Ska du inte säga hej till faster"? "Näeä", blev hans svar. Sen kom de in i köket. & brorsonen gick omkring lite & spana in mig. Sen kom han på att Kastrullskåpet fanns ju här. Å hos faster får man leka med kastruller & slevar! :) Så han öppnade skåpet själv & stod & tittade på mig lite med blicken "Får jag leka med dina kastruller, faster"? Han fick hjälp att ta ut någon & några slevar, sen var hans lycka stor!
Sen fick han syn på PET-flaskorna!! Oj oj, det slutade med att kastuller, slevar & flaskor låg huller om buller på golvet å han var skitnöjd. :)
Ännu nöjdare blev han när faster satt på Barnmusik från Spotify! :) Krokodil som kör bilen som har svansen på flaket & Tumme möter tumme är nog hans favoriter. Samt Tänk om jag hade en Apa.
Fasters tredje guldklimp, så rar & gullig! :)
Hans föräldrar var lite trötta. Svägerskans mage hade växt mycket bara på 2 ½ vecka tyckte jag. Hon är nu i vecka 22 (kan ha vart vecka 23 med). Tiden flyger i väg, längtar tills jag får veta att jag har fått en Fjärde guldklimp!

Kastade ett Getöga på Solsidan med nu i kväll. Ha ha alltså jag ÄLSKAR den serien!! Om du inte förstår det där med Getögat, så tycker jag att du ska surfa in på www.kanal4.se sen klickar du på Tv 4 play & letar upp förra veckans avsnitt av Solsidan.
Fick lite kommentarer på f.b oxå när jag hade skrivit att jag skulle kasta ett Getöga på Solsidan. Så nu ska jag ut & jaga en Get, sen göra en Getgryta. ;) En vän frågade en annan som hade kommenterat vad vi skulle göra med getterna sen, & så skrev den andra Getgryta. & sen skrev hon även ett recept med. :) Detta va bara skämt. Men tänk om jag skulle göra en Getgryta... receptet lät enkelt... drycken som rekomenderades var öl. Men Rödvin gick bra med...

Sen kollade jag på årets upplaga av Big Brother... oj oj en salig blandning av folk. Överraskningar väntas i år med. Ska ej avslöja här om du inte såg premiär avsittet.
www.bigbrother.se är hemsidan.

Ja just ja, jag har tänkt skaffa en Datingsajt sida, men det finns ju en djungel om de... tänkte om du kunde ge mig lite tips. Skriv gärna lite information om den sidan du rekomenderar. T.ex: Medlemsavgift, om man måste betala på en gång, om man kan lämna sina uppgifter säkert & om det är värt & ha den. & lite funktioner med. Jag har match.com, men har ej vart inloggad där sen typ 1 år sen.
Har gått & tänkt med detta över en månad. Så du nu inte tror att jag ska ska skaffa bara för jag fick veta vad killen ville med mig.

Nä nu ska jag kasta ett getöga mot toan, där jag ska borsta tänder & kissa (ursäkta att jag var för ärlig nu).

Godnatt.

Hej alla.

Publicerad 2011-02-19 18:05:37 i Allmänt

Oj, jag har "glömt" bort bloggen... Oups. Sorry.

Ett litet snabbt inlägg nu. Allt är bra här. Små stressad var jag nyss, men jag behövde inte vara det sa värdinnan.

Jag ska strax gå på "Mellomys" hos en vän. Ja, Melodifestivals mys med vin & flickor i olika åldrar. :) Får se om jag halkar ner till klubben sen. Känner jag mig själv efter nå't glas vin så hamnar jag på klubben, beror väll på när jag gå dit i så fall & om det är några knuttar kvar.

Idag har jag tagit en promenad med 2 vänner & en hund. Hunden fick sprinag lös på promenaden. Lyckligare hund har jag inte sett! :) Kallt va det, men underbart & gå i solen. :) Efter promenaden fick jag följa med en av vännerna in till henne på Te'mys. Sen åkte vi till grannstan.

Igår då? Hm... fredagen kan sammanfattas med: Plugg! Å en promenad på 45 minuter. Om du undrar var mina steg har tagit vägen, ja stegen finns där men inte räknade av en stegräknare. Jag tog av mig den för den hoppar liksom fram själv. Trist. Å den nya som jag fick av en tidning, har jag inte fått fart på. Måste ställa in lite inställningar på den. Sen är jag fit for fight!

Hm. Kan meddela att killen som jag träffar med, vill ej ha mig som flickvän, utan som K.K. Hur det känns? Efter omständigheterna känns det bra. Jajja. vet ej vad jag ska säga mer om det. NU har han åkt & jobbat, & är borta i 6 veckor.

I morgon får jag e.v min biljett till Yusuf Islam/Cat Stevens! Yey! Luckoruset finns fortf. kvar i kroppen! :-)

Nä nu ska jag ta & gå. :)
Ha en lovely lördags kväll.

Lyckorus!!

Publicerad 2011-02-17 12:36:12 i Musik

JAAA!!

Ja jag ska åka till Sthlm & se Yusuf Islam eller som han hette innan Cat Stevens!!! LYCKORUS i kroppen!!

Hittade en artikel om honom i söndagens Expressen (du vet en sån där artikel där det står att en artist ska komma. På hans står det:
Cat Stevens
Efter mer än 30 år är han tillbaka med alla hitsen från hela karriären Enda konserten i Skandinavien
Yusuf in consert
Hovet - Stockholm
Lördag 7 Maj
Å lilla jag ska få se honom live!!! :-) En biljett kostar 750:-, jag tänkte vad saftigt för en biljett. Men sen kom jag på att jag fick en Presentbiljett på 400 :- av vänner när jag fyllde 30. Kollade på när den gick ut, 28/2 2011. Tur!
Så jag fick betala min Yusuf Islam biljett för 350:-!! Inte så tokigt va'?!

Så nu kan du gissa vad jag gör, ja TOKLÄNGTAR!! Får biljetten i morgon el. i helgen av brorsan, så då får du se bildbeviset. ;-)

Här har du hans hemsida: www.yusufislam.com.

...

Publicerad 2011-02-15 23:13:25 i Allmänt

... Idag började dagen bra. Men sen fick jag många funderingar som fortfarande finns kvar.
Endel av funderingarna var positiva & andra negativa.

Ena bekymret är: När ska jag lära mig Matematikens värld... kan man göra det? I så fall när, när jag blir typ 40 år? Nä, men jag blir ganska less när man går från ett prov med känslan Jo, det gick nog ganska bra. Men sen får man sanningen, det gick inte ganska bra, det gick uselt. Jag bestämde med läraren att jag ska göra lite uppgifter från det kaptitlet som jag missade på. & göra om det provet igen nästa vecka. & då ska jag även göra prov med Volym & Vikt med. 2 prov samma dag, jo det känns bra. Jag gör så för det känns bäst. 

Efter lektionen tog jag mig en 1 timmes promenad. Tankarna flög mellan Himmel & jord. Lärarens sista ord som var till sattes i bakhuvudet. 

Nä, nu ska jag ta & sova, tankarna får vila under natten. Det har jag bestämt, jag vill inte ligga vaken i timmar & tänka på de. 

Ja just ja, jag har haft lite kommentarer av en anonym, likaså min syster. Den personen lämnar lite trista kommentarer. Så anonyma, om du nu tycker att min blogg är trist. Varför läser du min blogg?
Nä jag gillar inte anonyma kommentarer, här får man gärna lämna sitt namn. Tack.  

Godnatt!

Soligt väder.

Publicerad 2011-02-14 23:58:01 i AllmäntBilden är tagen förra veckan när jag & Malin tog en promenad på tisdagen. Underbart väder ute!! =)

 

Pasta med Pastasås.

Publicerad 2011-02-14 23:48:42 i Recept

Min middag nu i kväll.   Pastasås (Kelda) med Tomat, Basilika & Creme Fraiche, jag blanda ner Bacon & lite riven ost. Spagetti & sallad.   Du värmer såsen enligt paketet, har ner de stekta bacon & den rivna osten. Kokar pastan (enligt anvisningarna). Sen klart!

Ja nu kom bilden på min middag som jag lovade tidigare. :) För bara musens pil över bilden så får ser du min förklarning hur jag gjorde middagen. :)

Alla hjärtans dag!

Publicerad 2011-02-14 18:02:26 i Allmänt

"Det här sms:et är ett litet speciellt sms. Mina närmaste & käraste får det! Ger dig en KRAM på Alla Hjärtans Dag. / ***** (mitt namn).

Jag skickade det sms:et till vänner & syskon. Mina "helbröder" brukar inte svara på sms när det innehåller något lite mer sentimetalt, min yngsta bror svarade. :)

Jag är sådan person som inte gillar denna dag, för jag tycker inte att denna dag skulle behövas i almenackan. Känns som att det är en "Jippo-dag". Det kan bero på att jag är singel. Det kan ju ändras om jag blir tillsammans med någon. Visst det är roligt & få ett sms av vänner som visar sin kärlek. Jag brukar skicka sms till vännerna med ett litet sms med fina ord då & då. Jag skriver hellre ett sms med ord som jag själv har valt, än att skicka runt Kedjesms.

Malin & Chaffismorsa skrev bra inlägg om Alla Hjärtans Dag. De inläggen fick mig & tänka om. Blev varm inom mig när jag läste de. 

Nä jag hade tänkt & börja med min Argumentationsanalys om högstadieskolan. Men nu är klockan 18.00, & jag ska börja med maten i stället. Fick ett nytt recept av en nyfunnen vän, ett lätt recept inte så nyttigt, men men. 
Ska ta foton & lägga upp det här på bloggen senare i kväll.  

Min söndag!

Publicerad 2011-02-13 23:23:29 i Allmänt

Söndagen inleddes med en sovmorgon. :) Rart.

Sen skulle jag plugga, men jag passade på och skrev ett långt blogginlägg om min lördag, sen hann jag inte så mkt mer. Pratade i telefon med en vän med.

Gick hem till farmor idag. Hon var uttråkad så hon ville att jag skulle komma på bums... men nej, jag gick dit två timmar senare.
Kom dit, då var hennes nya väninna/granne där, oj oj vad vad vi tre satt och samtalade. Solen strålade in. Efter ett tag gjorde farmor ordning fika. Då fikade jag med de. Sen tyckte väninnan att jag skulle följa med henne in till hennes lgh. och kolla. :)

Kom hem runt 19.00. Oj oj, över tre timmar var jag hos farmor, det var inte min plan när jag gick hemmifrån... men men. 
När jag kom gjorde jag lite Mannagrynsgröt åt mig. Åh den gröten är så god. :)
Kollade på Solsidan. Oj oj skrattmusklerna får jobba då... :) Tycker om Herngren & Rheborg, de är så sköna. :) Likaså Mia Skäringer. Jag tog ett Facebookstest här om dagen: "Vem är du i Solsidan?", jag blev Annette... Oves fru... Hm.

Nä nu ska jag strax sova, skola i morgon, men jag tror jag ska plugga hemma. Måste leta på artiklar till min Argumentationsanalys, ska gå till biblioteket och kopiera.

Hur var din helg?

Vad gjorde du/ni?

Hoppas du får en trevlig måndag. :)

 

Min lördag.

Publicerad 2011-02-13 13:43:37 i Allmänt

Lördagen startades med en sovmorgon, som var lovely. Efter det började jag plugga, jag fick bakläxa på uppgiften till samhällen. Så jag rättade till den. Hade totalt missat en uppgift som jag skulle lämna in också... *skäms på dig Rocktjejen*. Jag skulle ha lämnat in en Argumentationsanalys med... Aj, vad ska jag skriva om tänkte jag. Men efter en stund kom jag på ämnet. Så nu ska jag bara leta på artiklar om det, jag ska skriva om högstadieskolan här i byn. Skolan har drabbats av Svartmögel... Och det blev lite skriverier om det i den lokala tidningen.

Efter ett tag ringde en vän, och hon och jag och hennes hund tog en promenad på en timme. Lovely! Solen sken, det var vindstilla och lagom kallt. :)
Efter promenaden gick jag hem och försökte plugga igen. :) Känner mig stolt som pluggade igår. Jag kan inte göra så mkt mer med den uppgiften idag heller, så jag får vänta till i morgon... jag som vill lämna in den idag... men men.
Ska ta och plugga matte idag. Så jag ligger i fas i båda ämnena.

Jag hade bestämt med en vän att jag skulle hem till henne och hennes sambo på kvällen och se på Melodifestivalen. Jag fick se i Klick tidningen vilka som skulle tävla... jag tänkte att lite mer förväntningar på The Moniker med låten "Oh my god", Daniel Karlsson annars som han heter. Han deltog i Idol 2007, då va han bra. Men igår hm... Nä... inte så bra. Han sjöng "Oh my god" och var typ klädd som en präst med.
Ja de som gick vidare var väll förhandstippade Brolle och Sanna Nielsen. Hade lite förväntningar på Christian Walz med, men nja. Han va halv bra. Men vad snygg han har blivit!!! *oh la la*
Babsan... Hm... nä jag skriver inget om honom/henne. Loreen, ja hennes "My heart refusing me" var ju lite bra iaf. Vem är Anniela? Ingen som jag känner till iaf. Och Elisabeth Andreassen, ja vad ska man säga om henne... ja inte min smak. Brolle föll ej i min smak heller. Sanna Nielsen, hm ja hon föll mig i smak, men hennes klädsel kunde ha kunnat varit bättre. Så bara tokigt ut med den där jackan som slutade så konstigt.

Får se om nästa lördags tävling blir bättre, ärligt talat så vet jag inte vilka som ska tävla.

Efter melodifestivalen gick jag hem i kyla, skulle va smart & snedda över lite snövallar tänkte jag, för det blev en genväg. Efter den andra vallen föll jag... & tre människor kom längre bort... vet ej vad de tänkte el. sa. Jag försökte resa mig men jag föll igen... ha ha. Jag kom upp då var jag snöig på hela jeansen... kom in & frös som den. Usch, - 10 grader var det ute då. :(

Hoppas!

Publicerad 2011-02-12 11:53:34 i Musik

Just nu hoppas jag på att jag får åka till Sthlm & se denna man spela i maj! Yusuf Islam eller som han hette innan han bytte namn Cat Stevens. :)

Får kanske åka tillsammans med min ena bror. :) Lovely.

7:e maj spelar han på Hovet. :) Biljetterna släpps nu på måndag. :)

Blog awards! =)

Publicerad 2011-02-12 00:11:13 i Blogg award.

Har glömt & berätta att jag fick en Blog award i veckan! :) Blev glad för det blir den andar i ordningen för denna blogg sen jag bytte portal. :) Lovely! Fick denna av MAMMA TILL FYRA. :) TACK!

Jag ska skriva åtta saker om mig som du inte vet, sen ska jag lägga till åtta bloggar som jag tycker ska få en award. :)

1. Jag har studerat utan avbrott sen oktober 2006 på Komvux.

2. Jag är en osäker person.

3. Jag tar lätt åt mig av negativa ord.

4. Jag äter Levaxin för min Köldkörtel.

5. Jag kan tycka ibland att det är roligt & tvätta kläder.

6. Jag var 12 år när mina föräldrar skilde sig.

7. Jag gillar att ta långpromenader.

8. Jag kan plugga i flera timmar när jag kommer i gång.

Jahap, då ska jag ge awarden till åtta personer...

SmallThingsInLife

Chaffismorsan

Lyckanslott (jag vet inte om jag får länka till henne, så hon får ingen länk)

Gaymasen

Syrran

Pytt-i-panna

En vanlig mammaMAMMA TILL FYRA

Jovars

Publicerad 2011-02-10 12:10:07 i Skolan

Matteprovet gick bra idag. Det handlade om Geometri. Så jag mätte & kollade vilka vinklar som var trubbiga, räta & spetsiga. Räkna ut sträckor med.
Svarade på alla 9 frågorna. Det kändes att det gick bra. Men det visar sig på tisdag el. onsdag nästa vecka.
Känns så härligt med skolan nu, äntligen ligger jag efter min planering (till och med lite före). :) Lovely.

Nu är det helg igen för mig, ja jag ska plugga med.

Om det är någon av vännerna som läser detta & känner för att vilja träffa mig under fred. - sönd. så hojta till. Det skulle bli kallt igen, - 10 till - 15 grader. Snön yr fortfarande utanför köksfönsterna.

Nä nu ska jag rota i min frys & se om jag kan hitta någon bra lunch. Längtar till i kväll när jag & e.v två vänner ska gå & simma. :)

Ha en fin torsdag alla. :)

Puss & Kram

Snön yr

Publicerad 2011-02-10 08:47:25 i Allmänt

Godmorgon!

Dagen började mindre trevligt. :( Halsvärk kände jag av. Upp & hoppa & värma på vatten & gurgla med Saltvatten. Nu känns det lite bättre. Får köpa Salt idag så jag kan gurgla mig mer. :)

Ja snön yr här utanför nu... ja jag är inte förvånad, det är ju bara februari. Det kan ju vara vinter ett tag till, men visst lite vår skulle jag också vilja ha.

Onsdagen flöt på bra, brorsdottern & jag gjorde lite allt möjligt. Vi testade en grej. Vi gick in på google översättning & översatt ord från svenska till svenska. Oj oj vi skrattade. :)

Igår kväll gjorde jag 2 saker som jag har tänkt på länge som jag skulle ha gjort. Men nu är de sakerna gjorda. :)
Jag mailade min "loverboy" (nä jag vet inte hur vi har det fortfarande). Men nu skrev jag iaf ett mail där jag skrev en massa. Vad det innehåller, ja det håller jag för mig själv.

Nä nu ska jag ta & fixa ordning Mannagrynsgröt. :) Sen ska jag plugga lite, har matteprov klockan 10.00 idag.

Ha en fin torsdag alla.

Ett hostigt barn & floder.

Publicerad 2011-02-08 22:06:46 i Allmänt

Idag har det flytit på bra. Har kännt mig bra till mods hela dagen. :) Då vet man att allt står rätt till i sitt liv. Det som fattas är ekonomi som gör så att jag kan åka & handla in rätt mat så jag kan följa en ny matvana.
Fick en go´kommentar av en go kvinna i det föregågna inlägget. Den värmde mitt hjärta. :)

Lilly: Frågor kommer. Många kan jag tro. ;) Tack för din peppning.

Apan: Tack för din peppning med, det är också din förtjänst att jag har börjat ta fler promenader. :)

Efter mattelektionen så tog jag en promenad på en timme med en kär vän. :) Efteråt gick vi hem hit & tog en kopp te. :)

Min svägerska ringde nu i kväll, hon undra om jag kunde ta hand om min yngsta brorsdotter i morgon. Hon har vait hemma ett tag från förskolan. Magvärk, feber + hosta nu. De har nog kanske fått svar på magvärken, äntligen! :)
Det hostiga barnet kommer runt 07.00 i morgon bitti. Jag ska sova om ett tag, som tur så brukar brorsdottern vara morgontrött. Så jag kanske får sova en liten stund till. 

Floder?! Ja som i rubriken. Ja jag grät lite floder nu i kväll till programmet "Sofias änglar". Hoppas kommunen kom & intstallerade en hiss åt mannen som hade blivit förlamad från bröstkorgen & ner. Han var med om en MC-olycka. 
Nästa vecka verka det vara ett "Flod program" med. Men jag tycker om Sofias änglar. Johnny & Mattias tycker jag om, de är så sköna & roliga. :) 

Over and out.
 

Rejäl ångest!

Publicerad 2011-02-07 22:09:32 i Vikten


Detta är inget skämt.


Usch igår vägde jag mig, efteråt fick jag ångest. Usch. Jag fick en chock. Jag stod bara i trosor & BH, så jag hade inga kläder som vägde extra. :(

Jag väger mig högst en handfull gång per år. Och nu fick jag mer ångest än tidigare. Jag har sjukdomen Struma, & i mitt fall så har jag extra mer svårt & gå ner i vikt.
Jag tar åt mig vädligt lätt av folks negativa ord om min kropp. På en efterfest för några veckor sen fick en äldre man mig & gråta. Men jag sa åt honom rejält. Så jag såg att han skämdes.
Å han ska inte få mig & känna mig mer värdelös. Jag är knubbig (jag gillar inte ordet tjock, det låter så negativt) jag kan banta men det kan inte han, för han är ful. Ja jag vet det är lågstadievarning nu. Men jag blev så arg på honom.
Jag är tyst om min vikt tills jag jag vågar öppna mig. Detta är ingen viktblogg, bloggen är en allmänhetsblogg.
Jag ska verkligen kasta ut allt onyttigt nu, ta en skåprensning. & försöka köpa matvaror till recpet efter GI eller LCHF. Jag sökte på GI & LCHF bloggar idag, fick upp en bra. :) Har en GI kokbok bland mina receptböcker... varför har jag inte gjort mer av recepten än vad jag har gjort.

Igår fick en killkompis sitta & laga min Stegräknare, så nu ska jag försöka bara hitta instruktionsboken så jag kan ställa in allt. Sen ut & ta promenader som bara den. + simturer i badhuset.

Ångesten har funnits idag med.

Nog om detta idag, men återkommer om ämnet.

Måndag 7:de februari

Publicerad 2011-02-07 12:33:39 i Allmänt

Ny dag, ny vecka & nya tag. Hade Samhälle nu på morgonen, lektionen började 08.00, jag trodde jag skulle komma försent. Kollade klockan när jag kom till skolan, 1 minut kvar tills lektionen skulle börja. :) Hann komma i tid. Läraren kom efter en liten stund.
Vi läser B & C kurserna klockan 08.00 & 08.45 får A-kursen börja. Idag kom det en ny elev som skulle börja A -kursen. Kände igen honom. :) Fast jag känner ej honom.

Kom hem, då var klockan 08.50. Ha ha det va min skoldag idag. Nu har jag nyss satt igång en maskin med tvätt. Har tvättstugan nu på e.m. Vilket var välbehövligt.

Nä nu ska jag ta tag i pluggandet. Massmedia. Idag pluggar jag Samhälle. Hoppas jag kan lämna in arbetet idag. Deadlinen går ut 23.59 för mig idag.

Ha en fantastisk måndag alla. Hoppas Din helg var fin. Min var fin.

Helgen.

Publicerad 2011-02-06 21:30:55 i Fest/Kalas

Söndags kväll. Helgen är snart slut.

Jag har typ firat mig nu i en vecka känns det som. Nä, kalas varje dag sen i torsdags. Jag kan skriva att min födelsedag blev kalasbra. :) & gästerna verkade tycka om mina bakverk. :)
Fick många fina & bra presenter, trots att jag inte ville ha något. Jag måste ha varit snäll. ;)

Igår lördag kom min mor hon jobbade på torsdagskvällen, samt fredagskvällen. Hon köpte ju fyra blommor till mig i onsdags. Så jag trodde att jag inte skulle få något av henne igår. Tji fick jag, fick nya färgpatroner till min skrivare & 7 par strumpor. Blev paff att hon hade köpt mer. Hon hade slagit in paketen med handdukar, som kom från min mormor. :)

Min gudsons familj kom med. Gudsonen & hans syster fick Pizza (frys) & mamman & jag åt Köttfärspaj. Pappan stod & hjälpte till i Sporthallens kiosk. Presenten fick jag i måndags, massage. :)

Min syster & hennes pojkvän kom en stund med mot senare e.m. Trevligt & träffa pojkvännen, han verkade trevlig. Får hoppas att "står" ut med syrran ett tag till. ;)

Sen blev det ju dax för årets Melodifestival, jag är inget Big fan av det. Har varit, men nu tycker jag att det är mer fiasko. Jag tycker att de kan sända melodifestivalen en & samma kväll som förr.
Jag hejjade på Pernilla Andersson. :) Hon kom till Andra Chansen! Grannen/vännen gjorde mig sällskap.

Idag kom det fler folk som ville fira mig. :) Vänner var de. :)

Fick en Fredskalla, Lotter (som gav mig en vinst på 10 kronor). Mamman som hade köpt lotterna & jag skojade att vi skulle ta en weekend resa till Jamaica för vinsten. Jag får köpa fler lotter så kan vi ta den där weekend resan. ;)
Fick en Pärlhyacint + lite godis av två andra vänner med.
Sen kom två vänner till & deras dotter, av de fick jag en Blomgrupp. :)

Så nu är firandet av födelsedagen slut. :) Har varit trevligt & träffat alla. :)

Familjen!

Publicerad 2011-02-04 23:05:22 i Fest/Kalas

Ja så börjar fredagen gå mot sitt slut med. Ja nästan.
Idag kom min familj hit på fika. Jag bjöd på Banankaka, Sylt - & Bondkakor (köpta), Ananaspaj, Morotmuffins, Chokladbollar, Mariekex & Pannkakstårta. :)

I present fick jag: Presentkort på Bokia, Sängöverkast, Muggar (fyllda med choklad) & 4 pack vämeljus med doft (Lavendel, Jordgubb, Äpple & Blåbär) & pengar.

Igentligen skulle min Gudsons familj komma nu i kväll med, men det blev stressigt för jag hade inte räknat med familjen idag. Så Gudsonen & hans syster & mamman kommer i morgon, pappan ska stå i Sporthallens kiosk.
Jag ska bjuda de på mat. Har nyss gjort en Köttfärspaj som jag ska bjuda på (gudsonen & hans syster ska få pizza). Mamma kommer med efter att hon har slutat jobba, så jag tänkte att hon & jag kunde äta lite på pajen med så hon får lunch. :)

Min syster & hennes pojkvän kom inte idag (pojkvännen var trött & blyg. Det skulle bli första mötet med familjen). Så de får komma som i morgon el. på söndag.
Min ena svägerska & yngsta brorsdotter kom inte, brorsdottern har feber & magvärk. De misstänkte Gluten.
Mina andra svägerska är gravid, & nu syntes magen bra mycket. :) Roligt!! :) I Juni är det dax! :) De vet inte könet på bebben.

Nä nu blev pajen klar. :) Nu ska jag lägga mig i soffan & slöa.
Hoppas Din fredag var toppen. Min var toppen!

Min dag.

Publicerad 2011-02-03 23:26:59 i Fest/Kalas

Min födelsedag börjar gå mot slutet nu.
Den har varit fin & bra hela dagen. Solen kom fram efter ett tag, jag hann ut & ta en liten promenad. :) Jag gick inte jag halkade fram typ. :(

Fick 2 vänner på besök. :)
Jag hann in på ICA & handlade innan jag kom hem efter promenaden. Där inne träffade jag en bekant, jag fick en Tulpanbukett & en Triss lott av henne. :) Lotten gav mig ingen vinst.

Efter ett tag kom de två vännerna, fick en tulpanbukett & en Almenacka & en filt. :) Filten värmde mig kalasbra! :)
Vi fikade & pratade & pratade. :)

När de gick så fixade jag en av mina favoritmaträtter, Kyckling & grönsakswok med Jordnötter & Cashewnötter. Hade äggnudlar till det. Drack en Red Stripe till det med. Det tyckte jag kunde få göra. :)
Sen tittade jag på Tv:n.

I morgon e.m kommer mina familjemedlemmar hit. Farmor (om hon orkar), Far, fars sambo, min storebror & hans familj, min ena lillebror & hans familj, & kanske min yngsta bror (han är sjuk, så det visar sig), min syster & hennes pojkvän. :)
Mor jobbade nu i kväll, + i morgon e.m + kvällen. Så hon kommer en annan dag.

Har fått närmare 120 st. Grattishälsningar på f.b + sms idag! :) Najs att logga in på f.b & kolla. :)

Nervryckning har jag haft i ena ögonlocket med... mindre najs.

Nä nu ska jag ta & fixa mig inför natten.

Min dag, bara min.

Publicerad 2011-02-03 11:52:07 i Fest/Kalas

Nä, inte bara min. Det är fleras födesedag. :)
Jag vet inte exakt vilka, men jag vet en gammal klasskompis till mig sen USK:a utbildningen & Paolo Roberto! Dä ni! Får googla sen. Ha ha.

Dag började med att jag sov, men vaknade av ett sms 07.15, det var min vän i Gbg som skickade det. :) Sen kom det fler sms. :) Tack!
Tack min gudsons familj för Grattishälsningen på www.magazin24.se. :)

Loggade in på facebook, tror att när det är högtidsdagar så skriver alla ett inlägg till sina vänner där. :) Fick se att det var över 55 stycken som hade grattat mig. :) & jag gillade & kommenterade inläggen. :)

Idag ska jag baka lite mer, & dammsuga av golven. Städade igår, men självklart så slarvade jag med lite så nu ligger det skräp ändå. Som jag vet nu så kommer det 2 vänner hit i e.m. :) Trevligt!

Nu lyssnar jag på min favorit artist, ja han har blivit det mer & mer. Förr va det Ebba Grön & Ramones. Men Lars Winnerbäck har likxom tagit över lite. Bara lite. Inte för jag har sett Ebba Grön & inte Ramones. Såg den forna medlemmen Dee Dee Ramone på en liten krog i grannstan för närmare 10 år sen. :) *Grym spelning!!*
Lars har jag sett tre gånger, & fler gånger blir det! :)

På tal om herr Winnerbäck, så såg han på Tv igår! Han var med i Mauro & Pluras kök. :) Blev avundsjuk på Helena Af Sandeberg & Plura, de fick dansa med Lars.

Ska kanske berätta lite hur mina födelsedagar har varit tidigare i mitt liv. Hm... har haft 31 stycken, minns inte de första 4 el. 5. Men iaf så hade varit bra. & trevliga. Har haft kalas med släkt, vänner & familj. Hade släkten med tills jag blev 20, sen blev det familjen. Vi sa att efter 20 år firar vi inte med släkten.

När jag fyllde 20 år hade jag fest hemma i huset (ja när jag bodde med mor & min ena bror). Vänner kom & gratta mig. :)
Hade 25 års fest med. :) & en liten 28 års fest med (varför vet jag inte) men det blev så. :)
Hade planerat en 30 års fest länge, men det blev Öppet Hus med enkel mat & dryck. :) Familj & vänner kom. & min lilla etta fylldes med många folk. Kaos typ. Men det gick bra. :)

Förra året bjöd jag stort sett bara familjen & nå'n vän. I år bjöd jag familjen & flera vänner. :)

Magen värker som bara den med, ja inte magen. ¤#%#"!)(?&%¤&#" Mensvärk deluxe! Lovely!

Nä, nu ska jag ta & slänga i hop en kaka igen. Andledningen att jag inte berättar vad är för vänner läser & jag vill inte avslöja fikat. :)
Ska fotografera sen. :)

Oj, jag glömde en grej. Igår j va jag & mor handlade. I sista affären fick jag välja ut blommor, det blev 4 stycken. Det blev bla. en Bönblomma & en Kaffeplanta. :) Om jag har tur så kommer det kaffebönor senare. :) Köpte två dekorations hjärtan med. :) Ska fotografera sen.

Utmaning!

Publicerad 2011-02-03 00:33:45 i Allmänt

 Utmaningen:

Ta up den bok som ligger närmast och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"Den här vägskylten visar avståndet i kilometer från Stockholm"- från min Matematikbok.

Vad är det senaste du såg på TV?

Mauro & Plura's Kök.
Bortsett från datorn, vad hör du nu?
"Hugger i sten" av Lars Winnerbäck.
När var du sensat utomhus och vad gjorde du då?
Tog in varor från mammas bil.
Vad har du på dig?
Bruna mysbyxor, en lime färgad T-shirt med Hello Kitty tryck på, vita strumpor med blåa blommor, gråa trosor & lila BH.
Vilken var den senaste film du såg?
Kan jag räkna Lars Winnerbäcks musik DVD? Nä, kanske inte det... Hm... det måste ha varit "Ett päron till farsa firar jul".

Har du ingen blogg, lämna svaren i en kommentar el. till mig i mail. :)

Ledig

Publicerad 2011-02-02 12:45:05 i Skolan

Underbart är det nu, eller ja jag känner stressen för fullt. Sitter inomhus i mitt kök. & känner att jag måste baka & städa nu. Va nyss ute på balkongen & tog en kopp kaffe i solen! LOVELY!! För om 2 timmar ska jag & mor åka & handla.
Ska slänga i hop en kaka strax, en som jag aldrig har gjort tidgare. Men det ska nog gå bra. :)

Handlingslistan är lång. :( & nästan allt är bara för min födelsedag.

Jag sa till min matematiklärare att jag kommer ej i morgon. Hon tittade lite frågat på mig. "Jag fyller år i morgon, & jag känner att jag vill stanna hemma & fixa det sista", sa jag.
Då sa läraren: "Självklart, är det någon dag på året man ska vara ledig från skolan. Så är det på sin födelsedag."
Så nu är jag "ledig" till måndag. Skönt. Men jag har inte ledigt från pluggning & födelsedagsfixande.

Nä, nu ska jag ta & slänga i hop den där kakan.

Ska njuta hela dagen av att vara 31. :) *lite ångest har jag*

Ursäkta!

Publicerad 2011-02-01 15:55:51 i Allmänt

Jag får be om ursäkt nu, för jag har inte riktigt tid med er läsare & bloggen.
Jag måste baka, städa & plugga.

Idag på f.m, började jag städa. Så lite är gjort. :) Ska ta resten nu, sen blir det att baka.

Måste plugga Massmedia med.

Idag fick mitt hjärta en riktig kullerbytta en liten stund, det dunkade, det blev varmt & en klump i magen kom med. & tankar med.

Ha en bra tisdag.

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela