Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Tjo. :)

Publicerad 2012-07-03 20:12:43 i Arbete

Jo, det går bra för mig nu. :)
 
Jag ringde upp chefen för mitt gamla semstervikariat som jag hade för två år sedan. Han fick mina schema tider, så om jag har tur så får jag gästspela på en gruppbostad för funktionshindrade. :) Roligt!!
 
Var in på jobbsökarkursen med, igentligen behövde jag inte åka in, men nu gjorde jag det. Lika bra tänkte jag så handledaren får veta allt. Det slutade med att jag skrev ut mig från kursen!!! =) Jippi!! Så nu slipper jag den dära jobbiga kursen... hoppas jag. Annars måste jag skriva in mig på A.F & kursen efter sommaren...
Så nu är jag utskriven från A.F med, känns skönt! :)
 
Följde med gudsonen, hans kompis, systern & mamman & badade idag. Mamman vågde inte, men jag & barnen vågade. :) Det var inte skönt, det blev ett uppfriskande bad. :) Men nu är det gjort, så nu slipper jag bada mer i sommar. He he. ;)
 
Nä nu ska jag ner till tvättstugan, sen ska jag se på Allsång på Skansen.
 
Ha det bäst mina läsare.
 
Kramen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela