Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

När man träffar sina bloggläsare på riktigt...

Publicerad 2012-06-12 20:18:31 i Mina läsare

Hej hopp. Läget är trött här, annars bra. Förkylningen är mycket bättre. :)

Idag var jag in till grannstaden på kursen, gjorde inget speciellt. Eller jo, jag hittade en jobbannons från samma stad. Så jag skrev ett intressebrev. Ska fixa det, sen ska jag söka. Det är om att bli timvikarie inom Vård - och omsorg. Det som jag har försökt & blivit i antal år. Nu skrev jag lite mer på intressebrevet om varför jag vill jobba. Så håll tummarna kära ni. Om jag kommer in på vikarielistan, så kan det e.v bli en flytt. :) För nu vill jag satsa stenhårt på Särskolan & vård - och omsorg.

Jo, jag gick omkring på Lindex, för att kolla på present, min väns barn blir tre år i helgen. Hittade en liten börs eller vad man säger. + en klänning. :) Vännen sa att hon får ärva mest från storebrorsan, så det kan ju va kul & få något eget. :) & börsen kan hon ju få nytta av. :)
Jag såg en tjej & hennes barn där inne, jag har följt hennes blogg ett tag. & hon läser min blogg med, så det var riktigt roligt & träffas i det riktiga livet. Fast vi har träffats förut (vi har en gemensam vän) + att hon gick på gymnasiet samtidigt (fast hon är två år äldre).
Det var trevligt & träffa dig Carin. :)

Kom hem senare eftersom jag var på stan, men det gjorde inget. Gick & handlade lite. Sen hem, sen i väg igen. Jag var & kopierade betyg, inför i morgon.
Jag ska på Lyfttekniksutbildning & Info. möte om semestervikariatet. :) Spännande! Jag vet att två från min USK:a utb. jobba där, men vi kommer kanske inte jobba i hop. :/

Nej, nu ska jag leta efter om jag kan se på tv. Det var ont om bra program. :) Jojjo, fotbollen ja. Men jag ser bara Sveriges matcher. Orkar inte ens kommentera gårdagens match...

Ha det bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela