Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Lite nytt.

Publicerad 2012-06-27 20:37:27 i Allmänt

       
 
     
 
    
 
  
 
 Tog & cyklade till en blomster butik här i byn nu på kvällskvisten.

Kom hem med lite nya blommor, en prydnadskula av porslin samt en "sten" med texten Välkommen.
De andra bilderna tog jag bara för du ska se hur jag har det på balkongen. :) Jag älskar att sitta där ute, så du kan förstå att det där getingbo't störde mig. :( & nu hoppas jag att de inte kommer fler getingar, eller jo de får komma men inte bygga bo. På fred. kommer en firma som ska bekämpa här. :) Hoppas de gör något så man slipper getingarna.
 
Om du undrar varför jag inte lägger upp bilder sen Midsomras är det för jag tog bilder på så många barn & vuxna, & jag vill inte lägga ut bilder på personer på internet utan tilllåtelse.
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela