Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Ännu en dag med vänner. + ett recept.

Publicerad 2011-08-22 00:03:32 i Recept

Söndag idag, det betyder att det är dax & jobba i morgon igen.

Jobbar fyra dagar & kvällar tre av de. Som tur fick jag jobba dag när jag gör min sista dag. Ska försöka baka något gott till de boende till den dagen. Får se om jag lyckas. Ska fundera ut vad bara.

Idag fick jag det tråkigt på e.m så jag tog en cykeltur till min vän & hennes familj. :) Till sist hjälpte jag de & sätta i hop ett stort (10 x 6 m.) partytält som jag & många fler ska vara i nästa helg.

När jag kom hem stod en papppåse utanför dörren, mor hade kommit med den hit. I den innehöll det Kantareller (mycket), äpplen, gurka & brytbönor. Så jag har rensat brytbönorna & kantarellerna, så nu är de packade i påsar & väntas att få plats i frysen. Äpplena skalade jag & skar i mindre bitar, så jag kan göra något av de. :) Älskar brytbönor & kantareller. Jag skulle vilja bli duktigare & laga mat, så jag ska nog kunna våga på & göra en riktig stek med potatis, sås med svampen. *det saftas redan i munnen*

Igår gjorde jag en god sallad:I den hade jag:

Gurka
Majs
Chili
Salladsblad
Purjolök
Soltorkade tomater

Sen hade jag på
Vitvinsväger
Rapsolja
Italiensksalladskrydda
Salt
Svart peppar.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela