Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Denna lilla krabat fick mig & vilja stanna kvar.

Publicerad 2011-08-04 23:42:20 i Vänner

Jag tog detta foto i inställning för "Gammeldags".

Han fick Faster & tveka & gå hem. Han vet inte om det, men det är bara så. Fick veta nu i kväll, att de tvekar fortf. om hans namn, så namnet Albin är inte 100 % säkert. Jag tycker Bosse, men det är nerröstat. Träffade lillgrabben, mamman & Fabian hos lillgrabben & Fabians mormor.

Fabian fick två böcker av mig, två Bamse. Den ena trädde jag ett band i genom, så han kan ha den vid vagnen om han vill. Lillgrabben fick två bodys, en med lite roligt tryck & en röd/vit randig.

Kommentarer

Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Publicerad 2011-08-07 19:09:32

Bosse är ju skitfränt!! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela