Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Det kunde bli ett besök här minnsan!

Publicerad 2011-08-17 11:13:04 i Allmänt

För en timme ungefär satt jag i godan gro & åt frukost. Rostade smörgåsar & te + ett glas Proviva Mango. :)

Helt plötsligt ser jag rök vid ena köksfönsret, fattade noll... fattade inte vart det kunde komma från. Hm, rädd blev jag, men i samma stund kollade jag mot Brödrosten. Varifrån där kom röken...

Shit! Bröden som var där i hade blivit kolsvarta... spärren som ska ploppa upp hade fastnat på något sätt så smörgåsarna hade inte ploppat upp... Herregud, nu kunde jag ha fått besök av mina grannar under.

Jag tog ur kontakten, sen hade jag ur smörgåsarna i slasken, sen lät jag brödrosten vara en stund. Men röken låg som en dimma här, så jag öppnade ena köksfönstret... oj oj vad det vällde ut rök då... tur att balkongdörren var öppen med.

Men nu hade jag tur så Brandmännen behövde inte rycka ut för min del, utan de fick kanske stanna kvar på sina jobb som de har på sidan av brandstation (de jobbar 50% där). Så nu fick din Oxfilé inte rycka ut Chaffismorsa.

Bröden ligger kvar i slasken & ser ut som 2 grillkolsbitar typ...

Kommentarer

Postat av: Chaffismorsa

Publicerad 2011-08-17 23:46:55

Ha ha, tur att det inte blev någon brand av det! Du måste vara rädd om dig, vännen :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela