Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Insändare

Publicerad 2011-08-18 18:50:21 i Skolan

Nu har jag skickat in en insändare via internet till våran lokala tidning.

Jag skickade in en insändare om mina böcker som ska vara inlämnade... (vilket jag inte tror att de är) men nu har jag iaf skrivit en insändare. Skrev med mitt nummer med, så det visar sig om någon hör av sig.

Eller så tar jag med mig en killkompis el. en av mina bröder & åker till tjejen som lånade böckerna & knackar dörr. Det var en vän till mig som sa att jag skulle igentligen göra så.
Ska fundera ut vilken bror el. killkompis som ska följa med, måste kanske ha någon som ser lite aggresiv ut.
Jag lovar er mina läsare, om hon då räcker fram de till mig så får hon höra ena & det andra.
Hon har inte hört mig arg, det kan jag säga.

Nog om de böckerna.

Idag har jag tvättat. Medans jag väntade på att ena maskinen skulle gå klart, så var jag & kastade lite. Bla. glasburkar. Kan säga att jag kastade de b o k s t a v l i g t i den sopptunnan, allt för göara slut på mina aggressioner. Det hjälpte en stund, skulle helst stått & boxat på en Sandsäck med boxningshandskar. Sen cyklade jag till en vän & hennes barn, vi fikade på en himmelsgod Kladdkaka. :) Kaffet var himmelsgott med. :) Sen cyklade jag hem igen.

Nu vet jag inte vad ska ske, för nu känner jag mig trött, irriterad (ja fortf.), tom inom mig, besviken, arg, kramsugen (men har ingen & kramas med, jo en vän, men jag kan ju inte sitta & kramas med en vän i 5 timmar). Får väll lägga in en stöt på den där killen som har e.v stötit på mig på jobbet... ha ha. Jorå så är det, annars tror jag bara det. Men han är fin iaf! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela