Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Kan man?!

Publicerad 2011-08-23 00:42:12 i Kärleksdravvel

Ibland får jag lite tankar om den dära killen jag träffade ett tag. Vet inte hur jag kan kalla vår situation. Vi trivdes tillsammans, jag tyckte om att somna brevid honom & att vakna upp med honom.
Samtidigt tyckte/tycker jag att det är skönt att inte ses, för vi båda inte visste vad vi ville.

Jag mailade iaf honom & skrev vad jag tyckte & tänkte... & det var/e jag glad för.

Men kan man sakna en person nu fast man inte har setts på länge? Han lämnade fina fotspår i mig & mitt hjärta. Han sa många fina saker & han fick mig & bli starkare inom mig.

Jag har nog inte vågat insett än att vi kanske har slutat ses. Har jag känslor än? När folk frågar mig om honom så säger jag: Vet inte, jag orkar inte bry mig. Men samtidigt vill jag bara släppa honom & sluta bry mig. Men det är inte lätt, jag var ju kär ett tag. Är jag det än? Hm. Den tanken har jag fortf.
Han har inte det lättaste jobbet (eller jo han tycker det) men jag tycker att hans jobb är jobbigt. Nu är han hemma (tror det iaf, har inte hört el. sett honom). Får se om vi ses till helgen när det är hejdundrandes kalas i byn.

MiaPiaFia, jag kan känna igen din & din sambos situationer, även om jag inte var tillsammans med honom.

Nä nog om detta dravvel... jag vet det är patetiskt det här med mina inre tankar, vet inte om du gillar det. Men det ger jag blanka f*n i för det är min borg här!

Han finns i en del av mitt hjärta, även om han gjorde mig besviken. Han va/är en av ärligaste människorna jag fick lära känna.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela