Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Miljövänligt!

Publicerad 2011-08-27 13:20:25 i Shoppat

Oj oj nu är det köpstop för mig på flera månader... ha ha.

Kom hem idag med en ny Elvisp (den förra fick jag av min ena faster när jag flyttade hemmifrån för 11 årsedan). Så nu äger jag en ny, Philips. & så kom jag hem med matvaror från Willys.
& sen kom jag hem med en ny mobiltelefon. En SonyEricsson J1oi2 Elm, Pärl Rosa. 5,0 megapixlar.

Visst är den fin!? Jag gillar den! Tänkte på dessa telefoner innan: HTC, SonyEricsson Experia (den där med skjutlucka på sidan) den fanns i veckan, men återkommer i sortimentet på tisdag igen, för den var så billig. Eller en sån här som jag köpte. För jag gillar igentligen inte telefonerna med touch.

Åh jag längtar till i kväll. Satt inatt & skrev ett litet tal el. brev eller vad man säger till Lina. Vi har ju kännt varandra hela livet. Så jag skrev ner vad som har hänt genom åren. :) Får se om jag vågar ta mod & läsa det...

Idag är det härligt väder med, 25 grader varmt & sooool!! =)

Ha det bäst!

Kommentarer

Postat av: Pernilla-alias Buba

Publicerad 2011-08-27 22:57:48

Haha, jag hade hellre sett en bild på vispen eller matkassen. Men alla är vi olika ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela