Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Tjo hej.

Publicerad 2011-08-11 20:16:57 i Allmänt

Heeej äntligen skriver din favoritbloggerska... ha ha. Eller jo jag är en bra bloggerska (även om det kan gå flera dagar i mellan inläggen).

Jag har det bra. Jobbar mest, det fungerar bra. Är nu hos min vän som låter mig bo hos henne & hennes söner. :)
I morgon ska jag hem efter jobbet, jobbar halva helgen.

På lörd. ska jag på Kvartersfest med min gudsons familj. Dock ska pappan jobba. Så jag får vara med i stället för honom.

Nästa vecka åker jag e.v till min bror & hans familj i Sthlm. :) Fabian ska skolas in på förskola, & lillgrabben måste ha barnvakt. Så vill gärna Faster ..... åka dit & ta hand om lillgrabben & njuta av stadsluften. Det visar sig om jag ska åka. Skulle behöva komma hemmifrån, så jag får ngn semester känsla.

Nä, nu ska jag ta & göra andra bullar.

Ha det fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela