Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

1:a December.

Publicerad 2011-12-01 23:41:58 i Känslor

Och vad innebär det? Jo en ny månad igen, årets sista med (vilket känns mycket märligt, för jag tyckte att året började inte så längesen). Men det är väll så & va vuxen, för när jag va barn el. yngre så gick åren sakta.

Tänkte göra en Årskrönika här i slutet av månaden. :) & denna månad har en högtid med, en högtid som jag gillar mindre, men jag tar fram saker & pyntar lite. & jag får besök här i helgen av fyra barn, vi ska baka Pepparkakor. :) Alla fyra är i samma ålder, 8 & 6 år. Får två nattgäster här i morgon kväll med. :)

Denna månad ger mig mer ångest med. Julklappar... 10 stycken i år. Får hoppas att de inte ökar på några år. Eller så får jag hoppas att jag får ett jobb så jag har råd & fixa julklappar, för visst vill jag ha mer syskonbarn.
& för en gångs skull blev jag klar med alla julklappar innan denna dag!! Nej, där ljög jag. Fy! Jag har några till & inhandla.

Fick ett sms av min ena bror i veckan, han undrade vad jag önskade mig. Tack Sebbe! Första person som frågar mig i år. Först sa jag ingenting, men sen kom jag på lite böcker som jag skulle vilja ha. :) Så han fick tips.

& orolig blir jag med inför jul. Hur ska den kvällen vara... känner min far! Jag kan säga så här: Jag kommer lämna hans hem, om han kommer med något negativt om mig eller något som har hänt. Mor frågade om jag ville komma till henne & hennes sambo på Julafton. Bara för jag ska slippa få höra negativa ord.

ORKAR inte med hans negativa ord!! Har fått nog av hans betende. & inte kommer han i håg de heller pga alkoholintag. Så du kan nog ana vad jag vill helst... men samtidigt vill jag vara med alla hos far med. Syskon, syskonbarn, farmor & fars svärföräldrar. Men samtidigt vill jag inte va där... Pga det som har hänt tidigare när han har druckigt alkohol. Var nära & lämna hans hus för 2 år sen på juldagen för han betedde sig illa, det va då han började klanka ner på mig för hur jag ser ut! Jag VET att jag är mullig eller vad man ska säga. Men jag vill inte höra en massa negativa ord. SPECIELLT av min egen far!! Tre gånger har det hänt, han använder inte ord jämt, men han hånar mig.

Jag har ändå tänkt & åka hem pga ont om sovplats.
Detta tåls & tänka på.

Nä, en vit jul skulle va bra, ja inte en vit med snö, utan en jul utan alkohol.

Idag har jag varit ute & tagit en promenad med en vän & hennes barn. En timme blev det! Skönt! & sen hade jag trappmaraton, hade tvättstugan på e.m. & nu i kväll gick jag & simma, 30 min.
Fick mors stegräknare så den kommer jag använda! Ska söka efter omvandlingar så jag kan se hur många meter, kilometer & mil jag har gått. Ska undersöka om jag har en stegräknare på mobilen med, för jag tror det.

Nä, ska ta & lägga mig & läsa boken som jag läser just nu. Det är Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst". Har läst mer än halva & jag kan varmt rekomendera den! Hennes "Avig Maria" skulle jag vilja ha. :) 

Ha en bra Fredag.

Kommentarer

Postat av: Gaymasen

Publicerad 2011-12-03 14:34:17

Haha, ibland så. ;-)Och tack! Och givetvis är det okej :-)

Postat av: Annelie

Publicerad 2011-12-04 21:55:02

Hans blogg läser jag också!! Störtskön :)Sv: Ja, lite tråkigt är det då man så gärna vill ha nått, så är det slut!! Men bara leta vidare! Nått ska jag väl hitta!

Har du kanske några förslag? ;)Pöss & Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela