Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Ängel.

Publicerad 2011-12-22 00:05:55 i Vänner

Idag har jag mått mindre bra. Huvudvärk hela dagen. :(
Klump i magen har jag med, men klumpen har varit där i en månad. Klumpen kommer varje jul el. en annan högtid el. en vanlig helg som jag ska umgås med en viss person. Ni som jag har pratat i telefon om detta, vet vem.

Jag säger bara: Julen är barnens högtid! & jag tycker den ska firas utan alkohol! Den ska alltså vara vit, ja nu menar jag inte snö. Utan alkoholfri.
Mina tankar går till barn & ungdomar som har föräldrar el. andra vuxna i sin närhet som missbrukar alkoholen nu i jultiden. Ja iofs alla högtider. & sen tänker jag även på de som inte har ett hem, ett hem där du kan få mat, dryck & en plats & sova på. Jag kan inte ens föreställa mig hur det är att sova under utomhus el. i en trappuppgång under kylans tid el. alla dagar på året.
Snälla & goa Anna, även kallad Apan, Apans drog i gång #ejfa (En jul för alla). Kolla gärna in hennes blogg. :)

Idag var jag till farmor, vi fixade ett Lotteri, som hon ska lotta ut på julaftonen. Sen tog jag mig en promenad, lämnade julkort till vänner. :) I morgon blir det att handla köttfärs & annat som behövs för att göra Julköttbullar. :) Jag fick äran att göra Köttbullar till julaftonen, vi blir 16 personer då.

Medans jag var ute & gick fick jag ett mms av en vän. Den var en bild på en Ängel. :) Texten löd: Linda du är en ängel! Mms:et kom från en vän som betyder grymt mycket för mig. :)

Tack, igen Lina för mms:et. Du är en ängel med! <3

Kommentarer

Postat av: Chaffismorsa

Publicerad 2011-12-22 08:50:13

Du är så klok du min vän! Kram på dig <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela