Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Äntligen vardag!

Publicerad 2011-12-28 00:16:24 i Allmänt

Vardag igen! Som jag har längtat (ja inte som en tok, men nästan). ;)
Inte för det har hänt mirakel under jul (typ som att jag har fått jobb...) men jag ogillar julen. Har fortfarande svårt för det där att fira jul i olika dagar med mina föräldrar. Även om det har gått 19 år sen skilsmässan... men men nån gång släpper det kanske. Vet inte vad mor tänker när hon vet att hon inte har fått firat jul med oss barn på julaftonen, utan nån dag efter. Äsch det kan va bra ibland & va skilsmässobarn, man får fler paket, men ej under jul.

Har ej hänt så mycket idag, en dag med minimala händelser faktiskt. Var till kyrkogården & tände ljus. Tappade kameran på marken så den gick sönder... Men fick ordning på den! Yey! Med lite envishet så funkar grejorna.  Tände hos mormor & morfar, mitt kusinbarn, bekanten & gamla klasskompisen. Hittade henne, eller vad jag skriva, jag vill inte skriva gravplatsen, det låter negativt. Hennes plats var fin, stenen hade tre stjärnor, precis som hennes tatuering hon hade. :)

Var hos grannen/vännen en stund med. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela