Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Födelsedagsbarn!

Publicerad 2011-12-09 11:09:46 i Födelsedag

Idag fyller min käre Gudson 8 år!!!! <3

Grattis Leo! =)

Redan 8 år? Herregud. Han föddes ju nyss...
Kommer i håg än hur det va när han föddes. Han kom sex veckor för tidigt så han fick vara på prematuren, trist. Han fick fira jul hemma, men blev dålig så de fick åka in strax efter. Så det tog ett tag innan jag kunde vara med honom.
I år ska han få ett Presentkort i present. Jag satt & gjorde ett eget Presentkort på ett Biobesök. Så det ska han få. Tror det blir uppskattat. :)

 Här ses Leo med sina föräldrar & Faddrar. :)

Älskar dig, Leo!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela