Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Julklappstips!

Publicerad 2011-12-09 10:56:00 i Tips

Jag fick en kommentar av Fia. Tack! :)

Hon undrade hur man gör Ljuslyktor som jag gav tips på förra året. Samt annat julpyssel.


Här är de ljuslyktorna.

Ta en glasburk el. ett glas som du har tröttnat på, gör den ren. Ta bort ettiketterna, torka den torr. Stryk på lim, jag hade Skollim (för papper, textil, trä m.m). Rulla den sen i strösocker. Enklast är det om du har sockret i en djuptallrik. Låt torka en stund, annars faller sockret bort. :)

Klart! En uppskattad julklapp el. en present. :)

Andra julklapptips?

Klassiska Apelsinen med hela Nejlikor gör jag. Har en nu hängandes i vardagsrumsfönstret. :) Vet ej så många till, jag lät barnen göra egna julkort med färgade papper & julservetter förra helgen. Det var uppskattat.

Jag är dålig & pyssla jag har kunnat fler saker, men har glömt. :( Jag hade fler tips när jag jobbade inom Barnomsorgen. Google är ett bra tips!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela