Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Julpysslat.

Publicerad 2011-12-12 00:06:59 i Allmänt

Jag fick se en bilagstidning till Expressen el. Afonbladet för några veckor sen att man kunde göra en Ljusstake av ett äpple. Förra helgen gjorde jag den. :) Skär ut toppen på äpplet (där stjälken sitter), skär ut så att ett litet värmeljus får plats. Sen sätter du dit värmeljuset. Klart! Nu i kväll ställde jag det i en av mina lyktor som jag har på balkongen. :)

Jag köpte en Hyacint nu i kväll, sen gick jag hem & pysslade lite. :) Satte den i ett vanligt dricksglas, sen band jag fast en servett runt glaset med ett snöre, sen satte jag dit en "klocka" som lite juligtpyssel. :) Ska titta efter mossa i morgon (senare idag) så jag kan lägga mossan ovanpå så det täcker själva löken på Hyacinten. :)

Tomtarna har jag ej gjort, de gjorde min mormor.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela