Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Mindre.

Publicerad 2011-12-25 01:02:25 i Högtider

Kom hem för en stund sen. Har haft en trevlig Julafton.
Den började med Julfrukost hos gudsonens familj.

Mamman & pappan fick en liten egengjord blomgrupp med en Kalanchoe (det ska vara 2 punkter över e:t) Jag säger Våreld om den blomman. Barnen fick en varsin bok & spel (Svarte Petter & Löjliga familjen). De blev glada. :) Fick en Glas skulptur el. vad man säger. En glas grej med texten "En speciell person". Det stod en liten text om vän, mamman sa att varje ord stämde in på mig. Nedanför texten sitter en nallebjörn.

En speciell person

Du finns alltid tillhands för alla,
du är hjälpsam
och omtänksam
vid alla tillfällen. Din utstrålning och
förståelse inger förtroende.
Du är väldigt speciell.

Efter ett tag gick jag ut till storebrorsans familj, solsken & fåglar kvittrade hörde jag, fast jag hade musik i öronen. Rätt skönt & gå. :)

Kom ut till brorsan, han sov i soffan, sambon jobbade, Guldklimp nr. 1 & 2 lockade mig till deras rum, & vi spelade spelen Ali Baba & Råttfällan. :) Roliga spel. :) Jag förlorade mycket, men det gjorde mig inget. :)

Kollade på Kalle Anka & hans vänner där.
Har du någon/några favoritscener?

Mina är: När tomenissen målar Schackbrädorna med färdiggjord Schackrutefärg, Musses husvagnssemester, den där husvagnen skulle jag vilja ha. Eller rättare sagt det huset... :) samt när ena musen sticker in hela sin arm för att sy Askkungens klänning. :)

Efter ett tag gick vi till far & hans sambo. Klumpen var i magen, ja den har vart där i en månad. Men klumpen växte mer & mer ju tiden gick.
Vi åt efter ett tag, jag bävade för den situationen pga fars ord för juldagen för 2 år sen. De orden sitter kvar i mig än, jag vet aldrig hur han beteer sig. Jag hamna vid samma bord, vi hade 2 bord för vi var 13 stycken som åt.
God mat! Köttbullarna blev mycket godkända! :)

Julklappsutdelning blev det med. :) Fick 3 julklappar, en stor & härlig filt av ena brorsan, en Trisslott av syrran (nit lott). & en tvål av brorsdöttrarna.
Far & hans sambo fick en liten blomjulgrupp av mig. Med en blå hyacint, täckt med mossa, en liten grankvist & lite lingonris.
Jag blev kär... kär i filten som jag fick av brorsan!! Han köpte den på Hemtex. Kan ta en bild på den, underbart material! :) Storebrorsans sambo sa att hon tänkte köpa en sån till mig, men gjorde det inte. Vilket var tur.
Av brorsdöttrarna & deras storasyskon fick jag presentkort på bio. :)

Klumpen blev mindre & mindre hela kvällen för jag märkte att far inte ville dricka så mycket. Men jag kunde inte va säker kände jag. När jag följde med storebrorsans sambo & farmor till byn, för att skjutsa hem farmor så kom sanningen från mig till mina svägorskor. Tårarna rann... men ena svägerskan sa: "jag tror att ....... har sagt åt honom, för han är lugn av sig". Ja det var han, men jag var så orolig så jag visste inte om det kunde ske ändå.
Men storebrorsans sambo sa att jag kunde sova hos de, så jag bestämde att följa med tillbaka efter att jag har hjälpt farmor. Sagt & gjort, kom ut igen. Men sen erbjöd storebrorsans sambo sig & köra hem mig. Skönt & sova hemma i sin egen säng. Jag vaknar så tidigt när jag sover borta, sen kan jag inte somna om. Jag hade nog sovit på soffan hos far & då känner jag att brorssönerna inte kan göra vad de vill på morgonen sen.
+ att jag är tvungen & fixa lite innan jag ska fira jul med mor & bröderna idag (ja klockan är efter 00.00).

Klumpen är kvar än, men är mindre. Men huvudvärken kom när jag var hos farmor, slappnade av tror jag.

Mors sambo kom till hemstadens sjukhus i fredags. Han har blivit mycket bättre & piggare. Han fick beröm av läkaren för han var uppe & gick. :)

Hoppas du & din familj hade en trevlig julafton. :)

God fortsättning på julhelgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela