Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Mitt 2011.

Publicerad 2011-12-31 11:40:19 i Min Vardag

Det började med att jag ragglade hem från en mycket trevlig Nyårsfest... ha ha.
Jag pluggade Matematik & Samhällskunskap B på komvux. Ja det va en resa för sig, både uppgång & nerfall. :/ Kämpade så jag blödde ut genom öronen (kändes som det).

Min födelsedag kom strax in i månad februari, 32 år blev jag tydligen... hm. Det kan ej stämma, jag är väll 25?! Firade hela helgen lång, både familj & vänner kom. :)

I början av Maj så var jag plats i Hovet, jag skulle äntligen se Yusuf Islam (Cat Stevens), jag var lycklig. Kan ej beskriva känslan hur det kändes när han kom ut på scenen. Kan skriva att det var en av de bästa konserterna jag har varit på. Var där med min ena bror & hans sambo. :)

Sverige kom på 3.e plats i Melodifestivalens grandfinali.

Det som kanske var mest händelserikaste i år, var att jag blev Faster för 4:e gången. Det blev en Albin. :) 3645 g & 50 cm. & i går blev han 6 månader. :) Fasters Guldklimp nr. 4. :)

Storebrorsan fyllde 35 i slutet av juli, hade en trevlig fest. :) Kom hem till fars hus runt 04.30... var helt mör i kroppen.

Sista dagen i augusti fyllde min vän 30 år, hade en trevlig fest någon dag innan. Träffade folk som jag inte hade sett på länge. Kom hem 04.30.

Jag kommer aldrig glömma de tappra själarna som lämnade oss i år, många som förlorade livet. Unga som äldre. Det fick mig & få en annan syn på livet.

Vila i frid alla ni! <3

Och sen vill jag välkomna alla nya människor som har kommit detta år. :) Fick ett Kusinbarn några dagar efter att mitt äldsta kusinbarn gick bort. Det var som att Emeli kände på sig att han gick bort.


Ja det här var min egna årskrönika.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela