Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Musik gör det lättare...

Publicerad 2011-12-22 23:54:09 i Recept

Jag va med mor in till ena grannstaden, för hon skulle handla det sista inför jul. & jag skulle köpa allt inför att fixa Köttbullar inför julen.

Jag tog en promenad på 1 timme med nu i kväll. Var & lämnade julkort till en vän & hennes familj. :) Kom hem & tog tag i Köttbullsrullandet.
I söndags fixade brorsan så jag kunde ladda in musik i lurarna till mobilen, så under mina promenader så lyssnar jag på musik. :) & jag skruvade på Spotify när jag rullade köttbullarna. Allt gick lättare då. :)

Gjorde köttbullar, vi blir 16 personer på julaftonen. Men bara 15 som äter, ja 4:e guldklimpen är lite för liten för att äta.
Iofs inte, för jag fick mata han i helgen. Oj oj han har humör han med, han tyckte det gick för sakta mellan matintagen... ha ha. & va gullig han va med, han skulle prompt ha skeden själv i handen & mata sig själv med. Jag fick hålla i skeden så den inte åkte in för långt. Jag sa: "Det är första gången i mitt liv, som jag ser att en 5 månaders bebis ska äta själv".

Köttbullarna blev bra & goda. Jag hade i lite julkryddor d.v.s Kryddpeppar, Muskot, Nejlika, Ingefära & Salt.
Hittade det receptet på www.recept.nu för 2 år sen.

Nä nu ska jag ta & packa in Köttbullarna & plocka ordning på disken. Sen ska jag sova tror jag, längtar efter att få läsa boken som väntar på mig. "Svensk Maffia - fortsättningen".

Ha en bra Dagen innan dopparedagen.

Kommentarer

Postat av: ENDENISE.SE

Publicerad 2011-12-23 12:34:27

sv: Desamma tack :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela