Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Valet i kvalet...

Publicerad 2011-12-14 22:39:01 i Tips

I år tänkte jag testa en ny Julmust. Jag har nästan alltid kört med Guttstas julmust. Varför? Jo för jag tycker den smakar bäst.
I år köpte jag Sodastreams must.


              V.S           

Vad tyckte jag då?
Ja Guttstas är godare, men sen tänkte jag mer ekonomiskt, man häller inte i så mycket i en S.T flaska, så det räcker längre. S.T's must funkar med, men javisst smaken kunde ha varit bättre. Men jag tror det beror på att jag är van med den andra sorten. Men men i år kör jag med S.T's must.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela