Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Välkommen.

Publicerad 2011-12-22 13:22:45 i Nya läsare

Kör en Välkomst hälsning till nya läsare.

Vet att det var ett tag sen jag gjorde en sådan.

Vem är jag?

Jag heter Linda, men här kallas jag Rocktjejen. Varför vet jag inte, det var ett Lunarstorms nickname jag hittade på bara när jag hade ett konto där. Igentligen ville jag heta Linduz här, för jag hette så i min gamla blogg. Den hittar du här.

Jag gör ingenting just nu jag är 100 % arbetslös. Jag saknar grymt mycket & göra något. Jag har arbetat inom barnomsorg, äldreomsorg & LSS-verksamhet. & nu vill jag jobba, helst inom LSS-verksamheten.
Jag söker arbete i hela landet, för jag har inget som binder mig här.

Bor i en liten by i mellansverige. Har alltid bott här, men vill igentligen inte bo här, vet inte varför jag inte har tagit mitt pick & pack. :( Skulle nog tänka mig & bo nästan var som helst. Har sagt förut att Stockholm är inget för mig, men mer & mer jag är där så kan jag tänka mig det... dock då inte i smeten. Utan någon förort.
Göteborg & Örebro ligger varmt om hjärtat med. :)
Bor i en etta, har bott här i 6 ½ år ungefär. Så länge har jag aldrig bott på samma ställe sen jag flyttade hemmifrån. :) Trivs som fisken i havet här. Jag är 32år, fyller år i februari. Jag lever ensam, träffar ingen karl heller. Vilket får mig & bli negativ i bland, men det är rätt skönt & göra vad jag vill.

Du hittar all information om mig i "Rocktjejen", under min bild. :) Där finner du allt möjligt. Om du undrar över något, lämna ett spår av dig, så ska jag försöka uppfylla dina undringar. :)

Ha en bra dag/kväll.Kommentarer

Postat av: ENDENISE.SE

Publicerad 2011-12-22 22:38:42

sv: Var så lite så :) Kram och god jul!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela