Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

I ett ögonblick

Publicerad 2011-01-28 13:55:36 i Allmänt

Igår kände jag mig lite låg i humöret, det beror på matten. Ja jag vet att jag ska gå vidare, men just känner jag mig lite värdelös i det ämnet.
Jag vill lära mig så jag kan gå vidare. Men hur lätt är det när man försöker räkna ut tre tal i divison på 1 ½ timme?!
Jag vet att jag är duktig på andra saker. Som tur.

Igår satt jag med en kopp kaffe brevid datorn på köksbordet. Jag hade bestämt träff med en nyfunnen vän (en klasskompis) & jag skulle ta bort koppen. I samma stund så välter jag koppen av misstag........
Jag ser hur kaffet letar sig in under tagenterna & under datorn... NEEEEEEEJ, FAAAAAAAAAAAAAAAAN I HELVETE kommer ut ur min mun. Jag såg att pengarna flyga i väg som i den där Red Bulls reklam filmen...
Jag tog direkt papper & torkade överallt som en tok. Vände datorn upp & ner, inget rann ur. Shit....
Stängde av datron,sen satte jag på den igen. & den fungerade. Som du märker så fungerar den idag med, fast den va avstängd under natten som vanligt. Fick vet sen igår kväll att problemet kan komma senare om man har otur... så nu kan du gissa om jag har en oro klump i magen.

Efter att jag kollade om den fungerade första gången så gick jag hem till den nyfunna vännen. :) Hon & hennes man har stor koll på det där med Multiplikation & Division. Hm... privatlektioner där kanske...
Blev lite förvånad med. Hennes man träffade hon för längesen, jag fick berättat att han bodde i Norrland. Så jag tänkte ja han är därifrån. Igår när han kom ner & vi pratade om matten. Så kom vi in på husköp (de ska e.v köpa hus) då kläckte han ur sig att han kände en gammal klasskompis till mig (ja han visste inte det, men jag berättade att den klasskompisen & jag gick i samma klass) sen låg - & mellanstadiet. Så det visades sig att han hade gått i samma gymnasieskola som mig. :) Han är ett år äldre än mig, & han gick om ett år. Idag letade jag på honom på F.B, ja vi hade några fler vänner gemensamt. Världen är bra liten ibland. Ha ha.

Efter pluggandet & träffen (det va första gången som jag va där). Så gick jag hem & åt en mindre god Pastasallad, en sån där man köper i butiker. :( Nä jag åt inte ens halva. Gick sen & simma i 30 min. :)
Kände mig duktig.
Idag löper jag ner & upp i trapporna (har tvättstugan) & det är 5 trappor ner. Så du kan gissa om stegräknaren går på högvarv idag.
FREDAG idag med. Jippi. Helg. Man är lite lyckligare.
Mina tankar går till 2 goa vänner de ska på begravning i e.m för sin mormor/farmor. :(

Nä dax & rusa till tvättstugan.

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2011-01-29 14:12:06

Hihi Linda,hoppas din dator klarar sig!! Elliot hällde ut ett glas Fanta över mitt tangentbord en gång för längesen..det dog kan jag säga=)

Begravningen gick så bra den kunde gå..otroligt sorgligt och hemskt att se sina nära och kära så ledsna..men det var fint och farmor hade nog varit nöjd.. Kram på dej!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela