Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Ja!

Publicerad 2011-01-18 17:15:56 i Bloggen

Igår fick jag se att jag har en prenumerant på min blogg!! Ja jag vet jag kan låta löjlig, men det är första gången som jag har en prenumerant! Så lite stolt kan jag väll få bli?!

Blir lite stolt när jag tog & åt ett nyttigt mellanmål idag med. Ett äpple & en näve Osaltade Chashewnötter. :)

Nä nu ska jag ta & plugga, matte. Ja, vad annars. I morgon efter lektionen ska jag plugga Samhällkunskap. :)

Ett tips vill jag också ge ut. www.bloggdesign.nu är en sida som man kan fixa olika saker till sin blogg. Smilisar & bakgrunder, det finns både gratis & de som man får betala för. Och man behöver skapa ett konto där med.

Ha en bra tisdag, gott folk.

Kommentarer

Postat av: Mrs.Distinguished

Publicerad 2011-01-18 20:47:38

duktigt att äta osaltade nötter - fast de inte lika gott som saltade. :P:P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela