Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Krullig gorilla & färgade pudlar i Kina.

Publicerad 2011-01-14 13:10:30 i Djur

Surfade runt på expressen.se, fick se denna gulliga Gorilla. :)   Den här lilla gorillan ger begreppet pudelfrisyr en helt ny innebörd. Kanske är det just därför han ser så bestämd och förbannad ut, med knuten näve och sammanbiten min. Han fotograferades av naturfotografen Andy Rouse i Virungabergen i Rwanda.  Pälsen på bergsgorillor är ofta tjockare och längre så att de ska klara sig i kylan och fukten på högre höjder.

Den här lilla gorillan ger begreppet pudelfrisyr en helt ny innebörd. Kanske är det just därför han ser så bestämd och förbannad ut, med knuten näve och sammanbiten min. Han fotograferades av naturfotografen Andy Rouse i Virungabergen i Rwanda.Pälsen på bergsgorillor är ofta tjockare och längre så att de ska klara sig i kylan och fukten på högre höjder.Nya hundtrenden i Kina - skönhetsvård


Med ett växande välstånd i Kina skaffar allt fler husdjur vilket skapar en marknad för animala skönhetssalonger. Sun Ruowen öppnade en salong för hundar i centrala Peking i maj och redan tvingas kunderna att stå i kö för en behandling.
"Folk har mer pengar och fler hundar nuförtiden och därför öppnade jag min salong som erbjuder lyxtjänster som spabehandlingar, pedikyr och massage", säger Sun Ruowen. Hon erbjuder sig också att färga eller omforma hundarnas päls så att de liknar seriefigurerna Ninja Turtles eller kinesernas favoritdjur pandan.

Bilder & text har jag tagit från expressen.se.

Personligen fastnade jag mer för Gorillan i stället för pudlarna, tycker synd om hundar & andra djur som blir stylade av sina mattar & hussar bara för de gillar det. Djur måste få vara djur & inte "dockor".

Ursäkta för rubriken ovanför pudlarna, texten blir knasig när jag har publicerat men jag vet inte hur jag ska få den bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela