Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Suck!

Publicerad 2011-01-26 15:27:16 i Skolan

Just när jag har fått tillbaka min Plugggnista så får jag veta resultatet från förra veckans Matteprov...
inte ens hälften va rätt. Det var inte ens G. :(

Satt & räkna ut de tal på provet idag på lektionen som jag hade gjort fel på. Alltså jag vet inte ärligt talat nu, kan jag ha Dyskalkyli?! Eller behöver jag bara träna på Multiplikations tabellen så jag kan den som ett forsande vattenfall?!
Min lärare tror på det sistnämnda.

Jag ska iaf ta upp det här med Dyskalkyli med läraren i morgon.

Nä nu ska jag & ta plugga Samhälle, Lagarna & rättsamhället. Igentligen ska jag plugga Massmedia nu, men det har inte min lärare lämnat till mig, så jag går på nästa uppgift i stället.

Hoppas du hade en bättre start på sin onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela