Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Tips!

Publicerad 2011-01-17 12:59:37 i Tips

Jag har två nya tips som jag ger ut.

Det första är en sida som är när man ska plugga Matematik, man får lära sig Multiplikationstabellen.Man får själv välja vilken tabell man ska träna på, man tävlar mot sig själv på sekunder, eller så kan man tävla mot fler.

www.mult.se

Och sen har jag ett tips om bloggar. :) Där får man tips hur man ska locka fler läsare till sin blogg, stilmallar & bakgrunder, m.m. Man kan använda den sidan om man har bloggen på blogg.se eller blogspot.com.

www.snyggareblogg.se

Ha en bra måndag. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela