Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Zombie

Publicerad 2011-01-24 14:53:52 i Skolan

Kommer du i håg den där låten som The Cranberries gjorde som heter Zombie? Den där gamla låten som va populär på 90 talet.
Jag kommer iaf i håg den, & idag känner jag mig som en Zombie med.

Usch får man va så här trött? Gick & la mig i 1 ½ timme nu på e.m, så ska jag försöka tända på stubinen så plugg gnistan får fyr.
Läraren frågade mig hur det går med uppgiften idag, jag erkände för henne att jag skulle ha gjort den i helgen, men jag va bakfull i lördags, varpå sa den andra eleven, "du är ärlig mot läraren". "Ja, ska man inte vara det" frågade jag då. Läraren bara skrattade åt mig... för hon själv har väll vart bakfull så hon vet hur det kan vara.

Åh, igår gjorde jag eget Limevatten. :) Kolsyrade vatten i min Soda Streamer, sen hade i 2 klyftor av Lime & sen fick de ligga i flaskan. Oj oj, det blev min nya last. :)

Nä nu kom elden & nu ska jag tända på stubinen... ha ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela