Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Dejt! =)

Publicerad 2011-07-08 17:18:01 i Arbete

Sov bättre natten till idag. :)
Det har gått bra & jobba idag med, sista intro dagen. Så fr.om nästa vecka ska jag "klara" mig själv. Har alltid någon & fråga så det är ju bra. De kan ju inte förvänta sig att jag ska kunna allt från punkt till pricka fr.om nästa vecka. Även om jag har erfarenheten.

Yes, en dejt har jag lyckats & få till! =) Jippi!
När den infaller, blir idag, exakt när kan jag ej avslöja. Men det är iaf en mycket trevlig person. =)
Hon & jag har kännt varandra nu i ett år ungefär. Ja det är en tjej. Och nej jag är inte lesbisk. Jag har en dejt med en vän. Helt enkelt.

Erkänn nu, nu blev du lite nervös va & fundersam... ha ha.

Jag ska träffa henne, sen ska jag ta bussen hem.

Ha en fin helg.

Om du jobbar: Tänk på OB'n & att du har ett jobb!
Om du har semester: Njut!
Om du är frisk: Njut!
Om du är sjuk: Krya på dig!
Om du ska dricka alkoholhaltig dryck: ha det skoj, men drick lagom. Håll i hop med vännerna! & du, man har inte roligare med alkohol. Det är vännerna som är sällskapet.

Kommentarer

Postat av: prinsessanadia

Publicerad 2011-07-09 23:21:28

Ob:n är ju tyvärr obefintlig om man jobbar inom restaurang på lördagar. Dock får man typ 18 kr extra i timmen efter klockan 6, men det hjälper ju inte om man pajar sin lördag genom att jobba 10-17

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela