Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Ovan stadscyklist

Publicerad 2011-07-07 22:13:04 i Arbete

Tjenare.
Att kliva upp 06.00 va lite tufft, speciellt när man inte har sovit ordentligt. Hade lite röda ögon idag... usch. Hoppas jag får sova bättre i natt.
Imorgon jobbar jag dagtur igen, sen efter det ska jag vara "fulllärd"... nja, det tar nog säkert 2 veckor till innan jag kan rutinerna & brukarna.

Blev uppringd av en vän som jag jobbade med förra året. Hon frågade mig om jag ville jobba extra där (på en av alla de tre avdelningarna som jag var på förra året). Jag har förberett mina lediga dagar för de, ifall om jag får jobba. För jag vill jobba där!! =) Trivdes kalasbra där. :)

Jag har lånat vännens cykel igår & idag, jobbet ligger c:a 10 minuters cykelväg från där vännen bor. Shit, vad det är ovant & cykla i en stad... cykelvägar här & där. Bilkorsningar överallt & ingenstans... Hellre att jag cyklar än går för då måste jag gå tidigare & det är skönt & cykla om jag jobbar sent & om jag börjar tidigt.

Tog en cykeltur nu i kväll, gick bra. :)

Nä, nu ska jag ta & dricka Resorb, sen sova.

Ha en fin fredag mina läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela