Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Fina & goa Hanna Hellquist! :)

Publicerad 2011-06-21 17:20:05 i Tips

Du som gillar Hanna Hellquist, ja hon som är vanligtvis på Morgonpasset i P3 på vardagarna. Sänder ett eget program på fredagar mellan 16.08 - 18.00 i P3. Du har kanske redan upptäckt detta, & tänker: Suck, redan... Och säger jag då. jag var in & letade efter Hannas program men det fanns inte då.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4150 

Där har du länken till hennes program.
Om den inte skulle fungera så klicka dig in på www.sverigesradio.se sen letar du på "Hannas perfekta supersommar" bland Program A - Ö.

22:a juli är startdatumet! :)

Gör som jag, Lyssna!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela