Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Karlstads Zoologiska

Publicerad 2011-03-07 15:48:18 i Tips

                     

Karlstads Zoologiska är Hanna Hellquists första bok som hon har gett ut, 2009. Om du tycker att du känner igen Hanna så kan det bero på att hon är med i Morgonpasset i P3, hon är även skribent & krönikör. Och så gör hon ett eget Tv program med- Jakten på lycka (tisdagar svt 2 21.30).
Med detta vill jag bara säga att jag tycker om henne som person, hon verkar vara så rar. :) Boken har hon skrivit bra! Funderar lägga mig på soffan & läsa några kaptitel nu. Fast jag vet jag vad jag borde göra... boken ska vara tillbakslånad nästa vecka & jag måste ju läsa ut den, för vem lämnar tillbaks en halvläsen bok?...

Ha en bra e.m alla. Kram

Kommentarer

Postat av: Chaffismorsa

Publicerad 2011-03-07 18:46:34

Love her, hon är fan helt underbart härlig :)

Postat av: LINA

Publicerad 2011-03-15 08:39:35

Hur är boken tycker du??

KRAM Lina

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela