Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Brons!!

Publicerad 2011-05-15 01:55:49 i TV-program

Bra gjort Eric Saade! :) Inte för jag gillar honom, men jag tycker det var iaf bra gjort av honom & komma trea!

På första plats kom Azerbajdzjan tydligen hade Sverige mycket med det bidraget & göra med, så vi vann på ett sätt med. :) På andra plats kom Italien. På sista plats kom Schweiz.

Jag kan inte uttala mig något om vad som är rätt & fel, jag kollade bara på själva röstningen, typ halva. Men det var bra gjort iaf på tanke på att det är våran bästa placering sen Charlotte Perellis vinst 1999.


Nä nu ska jag nanna.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela