Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Min måndag.

Publicerad 2011-05-03 11:52:19 i Allmänt

   Jag & brorsdottern.

                

Brorsdottern lekte med vattnet en stund, hon blev facsinerad hur vattnet såg ut när det kom på en sked. Jag diskade knivarna om du undrar.

   Vi åt Korv i ugn & Potatismos, hade i lite Grön karamellfärg i moset. Det va lite coolt tyckte brorsdottern. :)

Hon kom redan vid 09.00 igår på morgonen & åkte hem frammåt 17.00. Så det är därför jag inte gjorde något inlägg. & igår kväll hade jag annat för mig. :)

Idag är det snart skola igen, första gången efter Påsklovet. Förra veckan va jag hemma för jag blev så förkyld under Påsken. Nu är jag fit for fight! :)

Har lite & stå i med innan jag åker till Sthlm. Blev så jag åker den dagen som jag bestämde med bror.

Nä dax & fixa ordning sig.

Ha en bra e.m alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela