Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Onsdag.

Publicerad 2011-05-18 18:09:43 i Allmänt

Hallå där.

Vad har hänt idag då? Skola efter det blev det en lite mer än en 2 timmars promenad med Emelie & hennes dotter. :) Det var inte kallt & inte varmt utan mittimellan väder. Ha ha eller vad säger du Emelie?!
Dottern sov hela tiden, hon orkade väll inte höra på vårt drabbel.

Hur går matematiken då?
Jorå det går bra, det går frammåt iaf. :) Idag klarade jag några tal själv, låter som att jag går på lågstadiet typ... men lärarens hjälp betyder grymt mycket för mig.

Nu ska jag ta & diska sen äta lite, ska sen på reprisen av Big Brother. Ja jag kollar fortf. på det. Om några veckor är det slut. :) Jag hoppas att Simon vinner!! :)

Nä nu skriker diskberget på hjälp...

Ha en bra onsdag alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela