Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Pysseldag & Pluggdag

Publicerad 2011-05-25 11:36:52 i Allmänt

Jag stannade hemma från Matematiklektionen idag för jag tänkte att jag kan va hemma & plugga inför provet i morgon. Ska göra ett prov med multiplikation & division. Har blivit mer & mer säker på mig själv. Vilket känns toppen.

Ska även leta på foton bland alla mina inlagda bilder, far fyller snart, likaså hans sambo. Jag tog en bild på far i Påskas (han var bra lik sin far på det) så jag ska fixa någon pratbubbla på det med. Ska hitta på en bild på fars sambo med.
De ska ha fest om några veckor, jag är bjuden. Ingen av de fyller jämt.

Tänkte ta mig en dans med med dammsugaren & golvmoppen med. Inte så roligt, men nödvändigt.

Blir kanske en promenad senare med Emelie & hennes dotter, det är inte så lockande när man tittar ut. Monligt med blandat med sol, mörka moln & typ orkan blåst. & säkert lite aska från Island med.

Vad gör du en dag som denna?

Ha en bra onsdag läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela