Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

En idiot på resa.

Publicerad 2011-11-20 22:52:24 i TV-program

På söndagskvällar på SVT 1 så visar SVT programmet "En idiot på resa". På engelska heter programmet "An idiot Abroad". Det är Karl Pilkington som får uppgifter av sina vänner Ricky Gervais & Stephen Merchant. Karl får olika resemål för varje vecka. Karl bor i England.

En idiot på resa har gått en säsong tidigare, jag kollade då med. Tyvärr missade jag förra veckans program. Som tur så kan man se det på svt play.

Om du vill veta mer så surfa in på www.svt.se & sök efter "En idiot på resa", det finns Säsongsinformation. :)
Du hittar även Sändningstider, du får kolla in www.tv.nu om repriser. För den informationen hittade jag inte.

Jag ville bara tipsa om detta program för det är intressant & roligt. Man får se mycket av världens olika länder. :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela